2021-08-05 Product News

"Alfa Laval" paskelbė baltąją knygą apie tvarius šaldymo agentus

Šildymo ir vėsinimo technologijų srityje vyksta didžiuliai pokyčiai, nes dėl aplinkosaugos ir reguliavimo spaudimo pereinama nuo tradicinių F-dujų šaldymo medžiagų prie alternatyvių, turinčių mažesnį visuotinio atšilimo potencialą. Bendrovė "Alfa Laval", pirmaujanti inovatorė šilumos perdavimo technologijų srityje, daugelį metų dirbo kartu su klientais, kad sukurtų sprendimus, pritaikytus unikaliems sintetinių ir natūralių mažo šiltnamio efektą sukeliančio potencialo šaldymo medžiagų poreikiams. Visos šios žinios dabar pateiktos naujai peržiūrėtoje baltojoje knygoje, kurią pramonės specialistai gali nemokamai atsisiųsti.

Naujausia "Alfa Laval" baltoji knyga vadinasi "Orientavimasis besikeičiančioje šaldymo priemonių rinkoje" ir žada skaitytojams pasiūlyti "šaldymo priemonių pasirinkimo ir pritaikymo įvairioms šildymo ir vėsinimo reikmėms vadovą". Šį dokumentą bendrovė parengė reaguodama į klientų pageidavimus gauti daugiau informacijos apie tai, kaip rinktis iš vis didėjančio naujų šaldymo agentų asortimento apskritai ir ypač natūralių šaldymo agentų.

"Šiuolaikinės šaldymo priemonių rinkos pokyčiai yra daug sudėtingesni nei anksčiau", - sako Matteo Munari, "Alfa Laval" lituotų plokštelinių šilumokaičių taikymo ir produktų plėtros vadovas ir vienas iš naujosios baltosios knygos autorių. "Perėjimas nebus "vienas prie vieno". Daugeliu atvejų "tinkamo" šaltnešio pakeitimo pasirinkimas labai priklausys nuo konkretaus naudojimo būdo ir veiklos vietos."

Todėl nuolat sulaukiame klientų klausimų, ką jiems reiškia nauji teisės aktai", - priduria Tommy Ångbäckas, "Alfa Laval" Energetikos skyriaus pardavimų direktorius ir dar vienas baltosios knygos autorius. "Šioje baltojoje knygoje surinkome viską, ko išmokome per dešimtmečius kurdami šilumokaičius šiems skirtingiems šaltnešiams. Tikėjomės, kad bus dar lengviau padėti klientams, pateikdami visą šią informaciją tiesiai jiems po ranka."

Nuodugnus žvilgsnis į mažo GWP šaldymo agentus

Naujojoje baltojoje knygoje pateikiama įžanga į šią temą ir nuodugniai apžvelgiama dabartinė reguliavimo situacija įvairiose pasaulio dalyse. Toliau apžvelgiamos įvairios šiuo metu prieinamos šaldymo priemonių galimybės, naujausios rinkos tendencijos, o pabaigoje apžvelgiamos įvairios naujos šilumos perdavimo inovacijos, sukurtos siekiant patenkinti mažo ŠESD kiekio šaldymo priemonių poreikius.

Mūsų tikslas buvo įsitikinti, kad skaitytojai supranta, ko reikia jų rinkoje, ir pagrindinius skirtumus tarp sintetinių ir natūralių šaldymo agentų, tokių kaip propanas, amoniakas ir CO2", - sako Munari. "Kiekvienas šaldymo agentas turi skirtingų privalumų ir galimų trūkumų. Tikimės, kad šios baltosios knygos skaitytojai daug geriau supras, kokie sprendimai geriausiai atitinka jų konkrečius poreikius ir kokių tipų šilumokaičių technologijos reikės, kad būtų galima susidoroti su šių konkrečių šaldymo agentų keliamais iššūkiais."

Klientų informavimas apie naujausią informaciją

Kaip pažymi Ångbäckas, ankstesnis baltosios knygos leidimas iš pradžių buvo paskelbtas 2018 m. "Nuo to laiko rinkoje daug kas įvyko", - sako jis. "Todėl manėme, kad atėjo laikas atnaujinti baltąją knygą, kad mūsų klientai galėtų susipažinti su naujausia informacija. Taip pat tikimės, kad ateityje dokumentas bus dar atnaujinamas, pavyzdžiui, laukiant 2022 m. priimto svarbaus Europos Sąjungos F-dujų reglamento pakeitimų."

Peržiūrėtas knygos "Navigating a changing refrigerants market" leidimas išleistas kartu su atnaujintu "Alfa Laval" Šildymo ir vėsinimo centru - internetine žinių baze, kurioje pateikiami įrankiai ir ištekliai ŠVOK ir šaldymo specialistams. Jį galima nemokamai atsisiųsti be registracijos.

Norėdami atsisiųsti baltąją knygą ir sužinoti daugiau apie "Alfa Laval" požiūrį į sintetinius ir natūralius mažo GWP šaldymo agentus, apsilankykite www.alfalaval.com/heating-and-cooling-hub.

Norėdami gauti daugiau informacijos, kreipkitės į:

Therese Tonning, Marketing Communication Manager
Business Unit Brazed & Fusion Bonded Heat Exchangers,
Energy Division, Alfa Laval
Phone: +46 46 36 72 09
E-mail: therese.tonning@alfalaval.com

Theresa P Elven, Communications Project Manager
Business Unit Gasketed Plate Heat Exchangers,
Energy Division, Alfa Laval
Phone: +46 46 36 65 30
E-mail: teresa.pelven@alfalaval.com


"Alfa Laval"

"Alfa Laval" veikia energetikos, jūrų, maisto ir vandens srityse ir siūlo savo patirtį, gaminius ir paslaugas įvairioms pramonės šakoms maždaug 100 šalių. Bendrovė siekia optimizuoti procesus, atsakingai augti ir siekti pažangos - visada deda papildomas pastangas, kad padėtų klientams siekti verslo tikslų ir tvarumo tikslų.

"Alfa Laval" inovatyvios technologijos skirtos medžiagoms valyti, gryninti ir pakartotinai naudoti, taip skatinant atsakingesnį gamtos išteklių naudojimą. Jos prisideda prie didesnio energijos vartojimo efektyvumo ir šilumos atgavimo, geresnio vandens valymo ir mažesnio išmetamų teršalų kiekio. Taigi "Alfa Laval" ne tik spartina savo klientų, bet ir žmonių bei planetos sėkmę. Kiekvieną dieną pasaulis tampa geresnis. Viskas dėl "Advancing better™".

"Alfa Laval" turi 17 500 darbuotojų. Metiniai pardavimai 2019 m. siekė 46,5 mlrd. Švedijos kronų (apie 4,4 mlrd. eurų). Bendrovės akcijos kotiruojamos Nasdaq OMX biržoje.

www.alfalaval.lt

Natural refrigerants white paper

heating_cooling-hub-vignette-2021.jpg

Ieškote daugiau įrankių ir žinių?

Norite gauti daugiau žinių, kurias "Alfa Laval" sukaupė per daugiau nei 8 dešimtmečius patirties terminio perdavimo srityje? Ar jūsų įmonei reikia prieigos prie BIM failų, 3D brėžinių ar kitų konsultavimo priemonių? Užsukite į mūsų "Alfa Laval Heating & Cooling Hub" centrą, kur rasite naujausius jūsų pramonei skirtus išteklius.

Apsilankykite šildymo ir vėsinimo centre

Susijęs turinys: