2021-05-12 Product News

Visiškai nerūdijančio plieno "Alfa Laval AlfaNovaTW® 66" sukuria naujas saugesnių vandentiekio sistemų galimybes

Visame pasaulyje vis daugiau dėmesio skiriama geriamojo vandens sistemų užterštumo prevencijai. Praėjusiais metais "Alfa Laval" pristatė "AlfaNovaTW" - pirmąjį šilumokaičių asortimentą, kuris dėl unikalios, 100% nerūdijančio plieno konstrukcijos optimizuotas specialiai saugiam ir patikimam darbui vandentiekio sistemoje. Šiandien bendrovė plečia asortimentą, pristatydama "AlfaNovaTW 66" - modelį, kuris suteiks naujų galimybių didesnio našumo buitinio vandentiekio sistemoms.
Metalų kiekio ribojimas tiekiamame vandenyje vis dažniau tampa viešosios politikos klausimu", - sako Fredrikas Ekströmas, "Alfa Laval" Energetikos skyriaus lituotų ir sulydytų šilumokaičių verslo padalinio prezidentas. "AlfaNovaTW" asortimentą sukūrėme tam, kad klientams suteiktume patikimą ir ekonomišką būdą geriau atitikti naujus reikalavimus jų srityse. Padėdami užtikrinti saugų vandens tiekimą visame pasaulyje, tikimės, kad unikali šių šilumokaičių konstrukcija taip gali prisidėti prie svarbaus JT tvarumo tikslo.”

Daugelis šiandien vandentiekio sistemose naudojamų šilumokaičių yra pagaminti naudojant vario arba nikelio litavimo procesus. Jei tokių metalų į vandens telkinius patenka pakankamai, jie gali būti žalingi aplinkai ir žmonių, kurie naudoja vandenį kaip geriamąjį ar kitais tikslais, sveikatai.

Unikali konstrukcija, užtikrinanti didesnį saugumą

"AlfaNova" konstrukcija skiriasi unikaliu, patentuotu lydaus jungimo procesu, kurį "Alfa Laval" naudoja vietoj įprastinio litavimo. Rezultatas - konstrukcija vien iš 100 % nerūdijančio plieno. Tai užtikrina daug saugesnį sprendimą nei įprastai vandentiekio vandeniui naudojami lituoti šilumokaičiai, taip pat konstrukcijos, apdorotos dangomis arba į kurias pridėta nikelio korozinėms savybėms pagerinti.

Naudodami lydųjį sujungimą galime sukurti technologiją, turinčią visus privalumus, būdingus lituotų plokštelinių šilumokaičių konstrukcijoms", - tęsia J. Ekströmas. "Jie labai tvirti, atsparūs korozijai ir pasižymi puikiu šiluminiu efektyvumu. Tačiau tai galime pasiekti užtikrintai garantuodami saugumą, kuris būdingas tikram, 100 % nerūdijančiam plienui.”

Siekdama kuo geriau patenkinti vandentiekio sistemų rinkos poreikius, "Alfa Laval" pasiūlė "AlfaNovaTW" asortimentą kaip standartizuotus modelius su jungtimis, atitinkančiomis įprastas vandentiekio sistemas. Galima užsakyti individualias konfigūracijas unikalesnėms sistemoms.

Standartinių modelių turėjimas sandėlyje šiai rinkai suteikia daug privalumų. Taip užtikrinamas kuo trumpesnis užsakymo įvykdymo laikas, be to, šios įmonės savo klientams gali pasiūlyti ekonomiškesnes vandentiekio vandens sistemas, kurių našumas ir patikimumas išlieka toks pat aukštas.

Platesnis pajėgumų spektras

Naujausio modelio "AlfaNovaTW 66" paleidimas reiškia, kad "Alfa Laval", naudodama "AlfaNovaTW" asortimentą, dabar gali aptarnauti platesnį pajėgumų spektrą.

"AlfaNovaTW 66" išsaugo visus privalumus, kuriuos galėjome pasiūlyti pradinėje "AlfaNovaTW" versijoje, tačiau jos konstrukcija yra didesnė ir skirta didesnėms sistemoms", - pažymi Ekströmas. "Tai reiškia, kad dabar galime palaikyti sistemas, skirtas dideliems ir mažiems buitinio vandens įrenginiams, taip pat platų ŠVOK šildymo ir vėsinimo įrenginių spektrą. Todėl bendrovėje "Alfa Laval" apie tai galvojame ne tiek plėsdami savo gaminių asortimentą, kiek plėsdami saugaus vandens galimybes savo klientams.”

Norėdami sužinoti daugiau apie AlfaNovaTW 66: www.alfalaval.lt/alfanovatw

Kontaktiniai duomenys:

Therese Tonning, Marketing Communication Manager
Business Unit Brazed & Fusion Bonded Heat Exchangers, Energy Division, Alfa Laval
Phone: +46 46 36 72 09
E-mail: therese.tonning@alfalaval.com

 

Tai - "Alfa Laval"

"Alfa Laval" veikia energetikos, jūrų, maisto ir vandens srityse ir siūlo savo patirtį, gaminius ir paslaugas įvairioms pramonės šakoms maždaug 100 šalių. Bendrovė atsidavusi savo siekiui optimizuoti procesus, atsakingai augti ir siekti pažangos - visada deda papildomas pastangas, kad padėtų klientams siekti verslo ir tvarumo tikslų.

"Alfa Laval" inovatyvios technologijos skirtos gryninti, rafinuoti ir pakartotinai panaudoti medžiagas, skatinant atsakingesnį gamtos išteklių naudojimą. Tai prisideda prie didesnio energijos vartojimo efektyvumo, šilumos atgavimo, geresnio vandens valymo ir mažesnio išmetamų teršalų kiekio. Taigi "Alfa Laval" svarbi ne tik klientų, bet visų žmonių bei planetos gerovė. Kiekvieną dieną pasaulis tampa vis geresniu. Viskas dėl "Advancing betterTM".

"Alfa Laval" turi 16 700 darbuotojų. 2020 m. metinė apyvarta siekė 41,5 mlrd. Švedijos kronų (apie 4 mlrd. eurų). Bendrovės akcijos kotiruojamos Nasdaq OMX biržoje.

www.alfalaval.lt

ANTW66 heat exchanger

ANTW640x360.png

"AlfaNovaTW" sukurtas specialiai vandentiekio vandeniui. Švarus vanduo yra būtinas visiems žmonėms ir mūsų aplinkai. AlfaNovaTW padeda sumažinti vario ir nikelio išsiskyrimą į mūsų vandenį. 100 % tikras nerūdijantis plienas yra patikrinta ir unikali technologija, kurią užpatentavo "Alfa Laval".


Skaityti daugiau

Susijęs turinys: