2019-08-06 Product News

Alfa Laval at Brau 2019 – Taste the future

Padarykite tai įvykti „Brafa 2019“ „Alfa Laval“ stende 7–430, kur daugiausia dėmesio skirsime tam, kaip alaus gamintojai gali įvairinti savo produktus ir atskirti naujus skonius bei skonius. Pažangūs „Alfa Laval“ alaus daryklos sprendimai, pradedant moduliais ir baigiant visais proceso blokais, yra skirti padėti alaus gamintojams pasiekti didesnį derlių, tuo pačiu sumažinant energijos ir vandens suvartojimą, atliekas ir išmetamą teršalų kiekį.

Alfa Laval sauso šuolio ir skonio antpilas

„Alfa Laval“ turi daugybę modulių, skirtų efektyviam sausam šokinėjimui - papildomų apynių pridėjimui prie alaus po pirminės fermentacijos. Išlaisvinant eterinius aliejus iš apyne esančio lupulino, šis procesas sustiprina skonį ir aromatus, nepridėdamas alaus kartumo. Mūsų šuolių sistemų pranašumai yra visiškas homogenizavimas dinamiškai maišant, maži produkto nuostoliai ir efektyvus sausos apynių medžiagos pašalinimas centrifuguojant, kad būtų išvengta pasroviui užsikimšimų. Šios sistemos taip pat gali būti naudojamos alui užpilti naujų skonių įvairove.

 

„Alfa Laval“ alkoholio šalinimo modulis

Mūsų alkoholio šalinimo modulis yra supaprastinta sistema, kuri efektyviai gamina nealkoholinį alų, kurio tūris yra mažesnis nei 0,05%. Modulis deguonį pašalina iš alaus, atgauna lakias medžiagas ir pašalina alkoholį naudodamas kulinarinius garus, tekančius į viršų specialioje nuėmimo kolonėlėje. Alkoholis išeina kaip garai, kurie kondensuojami ir surenkami. Šis visiškai automatizuotas, energiją taupantis modulis palengvina patikimą alkoholio pašalinimą vienkartiniu būdu, remiantis išpardavimo principu, kuris yra ypač efektyvus esant žemai temperatūrai ir slėgiui, o eksploatacijos išlaidos yra kuo mažesnės.

 

„Alfa Laval“ alaus centrifugos:

„Brew 20“ - kompaktiška alaus centrifuga alaus barams ir mažoms alaus darykloms. Palengvina padidėjusį derlių, pagerina skonį, aromatą ir galvos išlaikymą. Sukurtas naudojant unikalų „Alfa Laval“ ašinį hermetišką sandariklį, jis taip pat sumažina deguonies paėmimą nedidindamas išlaidų.
„Brew 750“ - pagamintas iš „Brew 701“ separatoriaus ir aprūpintas naujausiomis naujovėmis, užtikrinančiomis geresnį skaidrumą, dar mažesnį energijos suvartojimą ir geresnį valomumą, „Brew 750“ pakels pramonės standartus į aukštumas.
„Brew 450“ - pasižymi unikaliu ir pramonėje patikrintu „Alfa Laval“ dubenėlio dizainu, užtikrinančiu aukščiausios kokybės ir skonio savybes. Sukurtas išankstiniam aiškinimui ir poliravimui, „Brew 450“ kartu su „eMotion“ sumažins energijos suvartojimą ir triukšmo lygį.


Ekspozicijoje lankytojai taip pat galės žiūrėti ir elgtis:

„Alfa Laval TJ40G Burst“ - šis rotacinių reaktyvinių galvučių bako valiklis turi unikalią purkštukų konstrukciją; tai leidžia greitai chemiškai baką sudrėkinti, o tai sutrumpina valymo laiką, taip pat sunaudoja vandenį ir chemikalus. Sukurtas higienos reikmėms, suteikia išskirtinį valomumą, geresnę galutinio produkto kokybę, didesnę bendrą produkciją ir iki 70% mažesnes eksploatavimo išlaidas.
„Alfa Laval LKH Prime“ - higieniško dizaino savaiminio išsiurbimo siurblys su pažangia oro sraigtų technologija. Sukurtas siekiant užtikrinti maksimalų efektyvumą, dėl kurio sumažėja CIP sistemų energijos sąnaudos alaus ir gėrimų gamyboje, tuo pačiu siūlant tylų veikimą. Tai taip pat gali paskatinti produktą, sumažinant kapitalo investicijas.
„Alfa Laval Iso-Mix“ išorinis diskas (IMXD) - revoliucinė sistema, leidžianti automatizuoti ir išplėsti sauso šuolio techniką didesniam alaus kiekiui (nuo 100 iki daugiau nei 5000 hl). Paprastas ir kompaktiškas IMXD veikia su bet kokia apynių įvedimo sistema. Tai apsaugo nuo pernelyg didelio aromato junginių ekstrahavimo, sumažina produkto praradimą ir leidžia efektyviai atlikti CIP. Sistema taip pat gali optimizuoti fermentacijos, brandinimo ir aušinimo aušinimo procesus.
„Alfa Laval Alhop“ sauso šuolio sistema - tai atskiras vienetas vidutinio dydžio alaus darykloms, kuris pagreitina ir palengvina sausų šuolių / šaltų apynių procesą, kuris tampa vis populiaresnis didėjant susidomėjimui IPA alaus rūšimis. Sistema padidina derlingumą ir skonio stabilumą bei sumažina reikalingą apynių kiekį.
„Alfa Laval“ dvigubo sraigto siurblys - sukurtas lankstiam procesui, „Alfa Laval“ dvigubo sraigto siurblys yra pastatytas ant tvirtos ir patikimos platformos, atitinkančios griežtus higienos standartus. Jis gali apdoroti tiek produktus, tiek CIP. Jo mažos pulsavimo charakteristikos ir puikios kietųjų medžiagų apdorojimo galimybės tiek didelės, tiek mažos klampos skysčiams sumažina produkto sugadinimo riziką, todėl pagerina produkto kokybę. Įrengus tikrai priekyje užtaisomą kasetės sandariklį, supaprastinama priežiūra; didėjantis proceso veikimo laikas.


Uptime, optimizavimas ir prieinamumas

„Alfa Laval“ 360 ° paslaugų portfelis yra skirtas išplėsti mūsų klientų įrangos našumą, užtikrinant, kad visos sistemos veiktų kuo efektyviau. Mūsų paslaugos apima auditus ir atnaujinimus, siekiant pagerinti įdiegtų sistemų našumą.

 

Spaudos pusryčiai

Kviečiame prisijungti prie mūsų spaudos pusryčių lapkričio 13 d. Nuo 8.30 iki 9.30 val. Stende, kur mes trumpai pristatysime mūsų gaminių ekspozicijas. Po to kviečiame pabūti išsamiuose pokalbiuose su mūsų produkto ir verslo ekspertais prie kavos. ir pusryčiai.

Norėdami gauti daugiau informacijos apie „Alfa Laval“ „Brau“, apsilankykite https://www.alfalaval.com/braubeviale-2019/

 

Apie „Alfa Laval“

„Alfa Laval“ yra pirmaujanti pasaulinė specializuotų produktų ir inžinerinių sprendimų tiekėja, pagrįsta pagrindinėmis šilumos perdavimo, atskyrimo ir skysčių tvarkymo technologijomis

 

The company’s equipment, systems and services are dedicated to assisting customers in optimizing the performance of their processes. The solutions help them to heat, cool, separate and transport products in industries that produce food and beverages, chemicals and petrochemicals, pharmaceuticals, starch, sugar and ethanol.

Bendrovės įranga, sistemos ir paslaugos yra skirtos padėti klientams optimizuoti jų procesų našumą. Sprendimai padeda jiems šildyti, vėsinti, atskirti ir gabenti produktus maisto ir gėrimų, chemikalų ir naftos chemijos produktų, farmacijos, krakmolo, cukraus ir etanolio gamybos pramonėje.

„Alfa Laval“ produktai taip pat naudojami elektrinėse, laivuose, naftos ir dujų žvalgyboje, mašinų gamybos pramonėje, kasybos pramonėje ir nuotekų valymui, taip pat komforto klimatui ir šaldymui.

„Alfa Laval“ pasaulinė organizacija glaudžiai bendradarbiauja su klientais beveik 100 šalių, kad padėtų jiems išlikti priekyje pasaulinėje arenoje. „Alfa Laval“ yra įtraukta į „Nasdaq OMX“ sąrašą, o 2018 m. Jos metiniai pardavimai siekė apie 40,7 mlrd. Švedijos kronų (apie 4,0 mlrd. Eurų). Bendrovėje dirba apie 17 200 darbuotojų.

 

www.alfalaval.com

Žymės

Visos
Taste the Future in Brau 2019 with Alfa Laval

Alfa Laval at Brau 2019

When: 12 - 14 November 2019

Where: Hall 7, Stand 7-430

Address: Exhibition Centre Nuremberg, Germany 

 

See exhibition details here

Kontaktinis asmuo

Kamilla Kjørup Boe

Central Communication Manager, Food & Water

+45 31 78 66 42
+45 39 53 64 33
kamilla.kjorup@alfalaval.com

        

Susijęs turinys: