2019-06-07 Product News

Introducing Alfa Laval ThinkTop® V50 and V70

„Alfa Laval“ pristatė atnaujintą, naujai apgalvotą „Alfa Laval ThinkTop®“ versiją, geriausiai parduodamą kompanijos vožtuvų jutimo ir valdymo bloką, skirtą higienos vožtuvams, naudojamiems pieno, maisto, gėrimų, alaus daryklos ir farmacijos pramonėje. „Alfa Laval ThinkTop V50“ ir „V70“, antrosios kartos aukščiausios kokybės valdymo blokai, buvo perprojektuoti taip, kad atitiktų klientų poreikius ir įtrauktų naujausius technologijų pasiekimus.

 

 

„Atidžiai klausėmės, ko klientai nori iš vožtuvų jutiklio ir valdymo bloko“, - sako René Stietz, „Alfa Laval“ higienos skysčių valdymo produktų valdymo vožtuvai ir automatika. „Pakeitimai, kuriuos atlikome„ ThinkTop “, labai atsižvelgia į klientų poreikius ir todėl labai aktualūs - pavyzdžiui, greitesnis ir intuityvesnis nustatymas nepakenkiant patvarumui ir patikimumui.“

 

Suprojektuotas patenkinti klientų poreikius


Pirmą kartą permąstytas „Alfa Laval ThinkTop“ klientams siūlo: greitą ir intuityvų nustatymą ir paleidimą; patobulinta 360 ° LED vizualinės būsenos indikacija; perstatytas Gore Ventas; kompaktiškesnis ir estetiškesnis dizainas; sprogo sėdynės švarumas; ir QR kodą, kad būtų lengva internetu naudotis palaikymo medžiaga ir tiesiogine pagalba.

 

Greita ir intuityvi: naujoji automatinio nustatymo funkcija suteikia gamintojams greitą ir lengvą paleidimą - iki 90% greičiau nei ankstesnės kartos. Be to, tiesioginės sąrankos funkcija kartu su tikru vožtuvo atpažinimu užtikrina puikų atitikimą atliekant visus nustatymus.


Pritaikomas ir išmanus: naujasis „ThinkTop“ tinka bet kuriam „Alfa Laval“ vožtuvui, todėl puikiai tinka visoms modifikacijoms. Be to, jis yra protingas. Ji pasižymi visą parą veikiančia savidiagnostika, tikrinimo ir taisymo operacijomis, kai reikia, ir patobulinta 360 ° šviesos diodų vizualinės būsenos indikacija, kad operatoriai galėtų aiškiai matyti vožtuvo būseną, kad ir kur jie būtų gamybos aukšte.


Patvarus ir patikimas: naujasis „ThinkTop“ yra toks pat ilgalaikis ir patikimas, kaip ir pirmoji karta. Tačiau pakeitus „Gore Vent“ ventiliacijos angą „ThinkTop“ yra patvaresnis ir patikimesnis nei anksčiau, išlyginant korpuso slėgį įrenginyje ir pašalinant vandens patekimo riziką.


Estetinis dizainas: labai praktiškas, naujas minimalistinis pramoninis išorinis paviršius su griežtomis linijomis, be dangčio varžtų ir bekompromisės geometrijos yra 30% kompaktiškesnis nei ankstesnė versija, tačiau yra tokio paties aukščio, todėl naujasis „ThinkTop“ yra tinkamas griežtoms instaliacijoms. Vieno jutiklio taikinio valdymo plokštėje, kurioje yra funkcionalumas, valdomos visos vožtuvų funkcijos ir ryšys; adapterio nereikia.
Sėdynės plovimo valymas: pasinaudokite itin efektyviu CIP skysčio pliūpsniu per sėdynės pakėlimo ir sėdėjimo stūmimo atidarymo momentą. Šie optimizuoti vožtuvų įjungimai smarkiai sumažina vandens suvartojimą valant vietoje ir sutaupo iki 90% valymo priemonės sąnaudų.


Evoliucinis mąstymas


„Alfa Laval ThinkTop“ buvo paleista 2000 m. Kaip technologinis proveržis, perversiantis higienos vožtuvų jutimo ir valdymo technologijas. Praėjus beveik 20 metų, „Alfa Laval“ dabar įtraukė evoliucijos priemones į patikrintą darbinį arkliuką, radikaliai pakeisdama savo išvaizdą ir funkcionalumą, kad atitiktų kintančius klientų poreikius ir reikalavimus.

 

Naujoji „Alfa Laval ThinkTop V50“ ir „V70“ serija atitinka visus vožtuvų reikalavimus ir parenkama pagal reikiamą elektromagnetinių vožtuvų skaičių. „ThinkTop V50“ serija atitinka „Alfa Laval DV-ST“, „drugelio“, vienos sėdynės ir dvigubo sandarinimo vožtuvų reikalavimus, o „ThinkTop V70“ serija atitinka visų šių vožtuvų, taip pat „Alfa Laval“ dvigubų sėdynių ir specialių vožtuvų, reikalavimus.

Be to, naujasis „Alfa Laval ThinkTop V50“ ir „V70“ atitinka IP66, IP67 ir IP69K apsaugos klases.

 

Norėdami sužinoti daugiau apie „Alfa Laval ThinkTop V50“ ir „V70“, apsilankykite www.alfalaval.com/thinktop

 

Apie „Alfa Laval“

„Alfa Laval“ yra pirmaujanti pasaulinė specializuotų produktų ir inžinerinių sprendimų tiekėja, pagrįsta pagrindinėmis šilumos perdavimo, atskyrimo ir skysčių tvarkymo technologijomis.

Bendrovės įranga, sistemos ir paslaugos yra skirtos padėti klientams optimizuoti jų procesų našumą. Sprendimai padeda jiems šildyti, vėsinti, atskirti ir gabenti produktus maisto ir gėrimų, chemikalų ir naftos chemijos produktų, farmacijos, krakmolo, cukraus ir etanolio gamybos pramonėje.

„Alfa Laval“ produktai taip pat naudojami elektrinėse, laivuose, naftos ir dujų žvalgyboje, mašinų gamybos pramonėje, kasybos pramonėje ir nuotekų valymui, taip pat komforto klimatui ir šaldymui.

„Alfa Laval“ pasaulinė organizacija glaudžiai bendradarbiauja su klientais beveik 100 šalių, kad padėtų jiems išlikti priekyje pasaulinėje arenoje. „Alfa Laval“ yra įtraukta į „Nasdaq OMX“ sąrašą, o 2018 m. Jos metiniai pardavimai siekė apie 40,7 mlrd. Švedijos kronų (apie 4,0 mlrd. Eurų). Bendrovėje dirba apie 17 200 darbuotojų.

www.alfalaval.com

ThinkTop valve control unit V50 and V70

Kontaktinis asmuo

René Stietz

Product Portfolio Manager, PM Valves and Automation

+45 28 95 43 05
rene.stietz@alfalaval.com

Kontaktinis asmuo

Marianne Højby

Marketing Communications Manager, Business Unit Hygienic Fluid Handling

+45 28 95 44 71
marianne.hojby@alfalaval.com

.

Susijęs turinys: