2019-11-19 Product News

"Alfa Laval CB210" atneša modernų mąstymą į lituotus šilumokaičius

Alfa Laval apjungė naujausias technologijas, skirtas lituotiems plokšteliniams šilumokaičiams, į  vieną dizainą: Alfa Laval CB210. Naujai išleistas šilumokaitis žada pagerinti veikimo našumą plačiame šildymo ir aušinimo taikymų spektre, suteikdamas vartotojams daugiau galimybių padidinti talpą ir terminį efektyvumą.

"Mes glaudžiai bendradarbiaujame su klientais, kad kuo geriau galėtume suprasti šuolaikinių šildymo ir vėsinimo sistemų keliamus techninius iššūkius", aiškina Fredrik Ekstrom, "Alfa Laval" Lituotų ir Fusion Bonded šilumokaičių verslo skyriaus prezidentas. "Šiuolaikiniams reikalavimams patenkinti, pasitelkėme šiuolaikinius sprendimus su CB210, kuriame suvienyti visų mūsų šilumos perdavimo naujovių pranašumai."

Didesni pajėgumai tame pačiame plote

Vienas iš svarbiausių naujojo CB210 patobulinimų - didesnių angų konstrukcija, leidžianti pasiekti iki 30 % didesnį srautą nei ankstesnių kartų šilumokaičiuose. Tai savo ruožtu lemia didesnį našumą, kai matmenys yra tokie patys kaip ankstesnių modelių.

"Kartu su naujomis gamybos galimybėmis, leidžiančiomis mums pagaminti didesnės apimties plokštelių paketus, naujo dizaino CB210 jungčių angos palaiko žymiai didesnius srautų kiekius, negu jų pirmtakai." - aiškina Richardas Torssellas."Be to, kad pakeis senesnius panašaus ploto įrenginius, didesnis pajėgumas reiškia, kad kai kuriais atvejais didesnių matmenų sistemas bus galima netgi atnaujinti iki naujojo CB210."

Naujoviški sprendimai šilumos efektyvumui didinti

CB210 taip pat turi keletą funkcijų, padedančių padidinti bendrą šildymo ar vėsinimo sistemos šiluminį efektyvumą. Tarp jų - geresnio terpės paskirstymo plokštės paviršiuje konstrukcija, leidžianti klientams geriau išnaudoti įrenginio šilumos perdavimo plotą.

"Visi CB210 šilumokaičiai taip pat gali būti gaminami naudojant naujovišką "Alfa Laval" "FlexFlow" asimetrinių plokščių konstrukciją", - tęsia Torssell. "Tai reiškia, kad galime bendradarbiauti su klientais ir sukonfigūruoti kanalo dizainą, optimizuotą pagal konkrečią terpę ir paskirtį, taip užtikrindami geriausią įmanomą pritaikymą konkrečiai užduočiai."

Tinka daugeliui programų

Dėl savo dydžio, didesnio našumo ir geresnių šiluminių charakteristikų "Alfa Laval" mato CB210 panaudojimo galimybes įvairiose šildymo ir vėsinimo sistemose. "Naujasis dizainas bus ypač naudingas ŠVOK, pramonės, centralizuoto šildymo ir vėsinimo bei vandentiekio vandens tiekimo srityse", - sako "Alfa Laval" OEM vadovas Romanas Rathsackas. "Kaip ir kiti mūsų CB modeliai, CB210 taip pat bus galima įsigyti specialios konstrukcijos CB210, skirtą alyvos aušinimui".

Daugiau informacijos apie CB210 ir visą "Alfa Laval" lituotų ir lydytų plokštelinių šilumokaičių asortimentą, www.alfalaval.lt

Žymės

Visos
process heating

Norėdami gauti daugiau informacijos, kreipkitės į:

Richard Torssell
Product Manager
Alfa Laval Energy Division
Phone: + 46 46 289 15 68
E-mail: richard.torssell@alfalaval.com

Susijęs turinys: