2023-01-31 Product News

Prisijunkite prie „Net-zero launch #3“ konferencijos – kartu mes galime paspartinti energijos pokyčius!

Jau šį vasarį „Alfa Laval“ grįžta su dar daugiau inovatyvių produktų ir įžvalgų jūsų procesų tvarumui didinti. Jeigu norite sužinoti, kaip galime spręsti vienas iš aktualiausių šių laikų problemų, „Alfa Laval Net-zero“ pristatymas skirtas kaip tik jums. Šį kartą kalbėsime apie viską - nuo energijos vartojimo efektyvumo ir švarios energijos sprendimų iki ribotų išteklių naudojimo mažinimo ir jūsų procesų gyvavimo ciklo pratęsimo.


„Kviečiame klientus iš viso pasaulio prisijungti prie mūsų diskusijos „Inovacijos, kurios pagreitina tvarius sprendimus“.  Mūsų pranešėjai-ekspertai supažindins, kaip galima įgyvendinti savo įsipareigojimus energijos vartojimo efektyvumo, švarios energijos ir žiediškumo srityse“, - sako Thomas Møller, „Alfa Laval“ Energetikos padalinio vykdomasis viceprezidentas.  

Šios trys sritys yra kertinės „Alfa Laval“ energetikos rinkos tvarumui, ir jos yra „Alfa Laval“ klientų visame pasaulyje pasiekimų pagrindas. „Skiriame laiko ilgalaikei partnerystei užmegzti, - tęsia Møller, - nes žinome, kad supratimas apie mūsų kliento verslą yra gyvybiškai svarbus, kai padedame jiems pereiti nuo anglies ekonomikos prie didesnio šilumos vartojimo efektyvumo. Bandymas spręsti jų iššūkius yra tai, kas žadina mūsų vaizduotę ir veda naujovių link."   

„Alfa Laval“ yra naujausių idėjų, susijusių su novatoriškų technologijų, kurios didina pelną, mažina sąnaudas ir gerina tvarumą, namai. Šiame renginyje bus pristatyti svarbiausi pavyzdžiai, įskaitant daugybę būdų, kaip šilumos perdavimo technologijos pritaikomos prie besikeičiančios duomenų centrų pramonės poreikių, kaip kuro elementai keičia vandenilio industriją ir kaip galime sumažinti atliekas ir išlaidas, naudodamiesi geresnėmis perdirbimo galimybėmis.   

Mūsų ekspertai studijoje taip pat pasidalins naujausiais „Alfa Laval“ pasiūlymais šilumos perdavimo ir atskyrimo technologijų srityje bei aptarnavimo sprendimais. Tai apims daugybę įdomių naujų produktų: pristatysime naująjį „Alfa Laval T21“, „AlfaNova GL50“, mūsų naują dekanterių asortimentą ir dar daugiau.   

Taigi, jei norite prisidėti prie šviesesnės ateities kūrimo, nepraleiskite „Alfa Laval“ renginio „Net zero“. Iki susitikimo 2023 m. vasario 15 d. 14.00 val.
Skaitykite daugiau ir registruokitės čia!


Programa
 

Atidarymas: Thomas Møller, „Alfa Laval“ Energetikos skyriaus prezidentas 

Energijos vartojimo efektyvumas 

  • Alfa Laval T21 - naujas universalus šilumokaitis
  • ​Alfa Laval ir EcoDataCenter - Bendradarbiavimas kurianti tvarius duomenų centrus
  • Išmanusis šilumokaitis - našumo didinimas prijungtais sprendimais
  • Alfa Laval Cooling Pod - naujas, novatoriškas aušinimo sprendimas kraštiniams duomenų centrams 

Švari energija

  • AlfaNova GL50 - pirmasis „Alfa Laval“ šilumokaitis ateities kuro elementų sistemoms
  • Liquid Wind - atsinaujinančio eMetanolio gamyba

Žiedinė ekonomika

  • Sauga ir tvarumas kalnakasyboje - nuo išteklių žvalgybos iki atliekų sausinimo
  • Sumažinkite atliekų kiekį ir padidinkite statybinio gręžimo efektyvumą

Apibendrinimas ir uždarymas: Thomas Møller, „Alfa Laval“ energetikos skyriaus prezidentas



Dėl papildomos informacijos kreipkitės į:

Tomas Bäckefjord 
Rinkodaros ir komunikacijos viceprezidentas, Energetikos skyrius 

Mobile: +46725554458 
Email: tomas.backefjord@alfalaval.com 
 

 

Redaktoriaus pastabos 

Tai - „Alfa Laval“

„Alfa Laval“ yra pasaulinė šilumos perdavimo, išcentrinio atskyrimo ir skysčių tvarkymo lyderė, veikianti energetikos, jūrų, maisto ir vandens srityse, siūlanti savo patirtį, gaminius ir paslaugas įvairioms pramonės šakoms maždaug 100 šalių. Bendrovė siekia optimizuoti procesus, kurti atsakingą augimą ir siekti pažangos tam, kad padėtų klientams pasiekti jų verslo ir tvarumo tikslus.  

Novatoriškos „Alfa Laval“ technologijos skirtos medžiagoms gryninti, rafinuoti ir pakartotinai naudoti, taip skatinant atsakingesnį gamtos išteklių naudojimą. Jos prisideda prie didesnio energijos vartojimo efektyvumo ir šilumos atgavimo, geresnio vandens valymo ir mažesnio išmetamų teršalų kiekio. Todėl „Alfa Laval“ kuria ne tik savo klientų, bet ir visų žmonių bei planetos sėkmę. Kiekvieną dieną pasaulis tampa geresnis. 

„Alfa Laval“ dirba apie 17 900 darbuotojų. 2021 m. metinė apyvarta siekė 40,9 mlrd. Švedijos kronų (SEK) (apie 4 mlrd. EUR). Bendrovė yra įtraukta į Stokholmo vertybinių popierių biržos „Nasdaq“ prekybos sąrašus.  

www.alfalaval.com 

 

Žymės

Visos

Sužinokite daugiau!

Sužinokite daugiau apie „Alfa Laval Net-zero“ renginį.

> Visą programą ir pranešėjų sąrašą rasite čia

cleantech symbol 640x360

Tvarių sprendimų spartinimas

„Alfa Laval“ kartu su klientais ir partneriais siekia efektyvesnių, švaresnių energijos sprendimų ir skatina žiedinę ekonomiką. Mūsų gilios pramonės žinios leidžia mums optimizuoti klientų procesus, įveikti sudėtingiausius iššūkius ir kurti geresnį pasaulį kasdien.

 

Start your transition here

Susijęs turinys: