2021-05-04 Product News

Platesnis "Alfa Laval Unique DV-ST UltraPure" vožtuvų asortimentas padidins aseptinio apdorojimo efektyvumą

Siekdama patenkinti didėjančią efektyvesnio aseptinio apdorojimo paklausą, "Alfa Laval" plečia "Unique DV-ST UltraPure" diafragminių vožtuvų asortimentą. Visiškai naujas asortimentas turi plonesnius valdiklius ir optimizuotus lengvus liejamų vožtuvų korpusus su neprilygstamai ekonomiško veikimo galimybėmis. Patobulintas "DV-ST UltraPure" asortimentas yra pilnai pritaikomas, kad atitiktų praktiškai bet kokius aseptinių procesų reikalavimus maisto ir farmacijos pramonėje.

Plonesnės, mažiau vietos užimančios pavaros ir lengvi lieti vožtuvų korpusai, užtikrina optimalų veikimą - visa tai patobulinto "DV-ST UltraPure" asortimento naujovės. Šie mažesni aseptiniai diafragminiai vožtuvai yra labai naudingi - nuo mažesnių bendrųjų nuosavybės sąnaudų iki apčiuopiamų tvarumo privalumų.

Dėl šių patobulinimų mūsų "Unique DV-ST UltraPure" diafragminiai vožtuvai neturi sau lygių", - sako Pawas Krameris, "Alfa Laval" vožtuvų ir automatikos portfelio vadovas.

 

Mažesnė pavara, didesnis našumas

Dydis turi reikšmės. Naujoji plono nerūdijančio plieno (SS/SL) DV-ST UltraPure pavara yra 42 % lengvesnė, 25 % kompaktiškesnė ir 17 % žemesnė nei dauguma. Papildomas privalumas - efektyviau panaudojama energija, dėl mažesnio oro suvartojimo. Šios pilnai suvirintos, priežiūros nereikalaujančios pavaros, išbandytos atlikti milijoną eigų be aptarnavimo, gali dirbti įvairiuose slėgiuose. Į prietaiso galimybes įeina eigos ribotuvas, ekonomiška vožtuvo padėties indikacija ir visapusiškas automatinis vožtuvo jutimas bei valdymas.

 

Nauji lieti "Optimized Performance" (OP) vožtuvų korpusai

Prie "DV-ST UltraPure" vožtuvų korpusų šeimos prisijungė naujas ASME BPE reikalavimus atitinkantis "Cast OP". Šis korpusas, sukurtas remiantis kompiuterine skysčių dinamikos analize, yra vidutiniškai 36 % lengvesnis už standartinį lietinį vožtuvo korpusą ir turi daug mažesnį lizdą. Tai lemia tokius privalumus kaip: mažesnės montavimo išlaidos dėl mažesnio užimamo ploto; greitesni, energiškai efektyvesni valymo ciklai, nes sterilizacijai vietoje reikia kaitinti mažiau plieno; mažesnės bendros nuosavybės sąnaudos dėl mažesnių diafragmų, rankenų ir (arba) pavarų; saugi, paprasta ir nebrangi techninė priežiūra.

 

Sukurta atitikti kliento specifikacijas

Pilnai pritaikoma, patobulinta "Unique DV-ST UltraPure" serija atitinka beveik visus aseptinių procesų reikalavimus. Ją palaiko "Alfa Laval Q-doc" dokumentų paketas, užtikrinantis visišką dalių atsekamumą, sklandų kvalifikacijos ir patvirtinimo procesą bei užtikrintumą.

 

Norėdami sužinoti daugiau apie patobulintą "Alfa Laval Unique DV-ST UltraPure" asortimentą, apsilankykite  Unique DV-ST UltraPure 

 

Tai - "Alfa Laval"

"Alfa Laval" veikia energetikos, jūrų, maisto ir vandens srityse ir siūlo savo patirtį, gaminius ir paslaugas įvairioms pramonės šakoms maždaug 100 šalių. Bendrovė atsidavusi savo siekiui optimizuoti procesus, atsakingai augti ir siekti pažangos - visada deda papildomas pastangas, kad padėtų klientams siekti verslo ir tvarumo tikslų.

"Alfa Laval" inovatyvios technologijos skirtos gryninti, rafinuoti ir pakartotinai panaudoti medžiagas, skatinant atsakingesnį gamtos išteklių naudojimą. Tai prisideda prie didesnio energijos vartojimo efektyvumo, šilumos atgavimo, geresnio vandens valymo ir mažesnio išmetamų teršalų kiekio. Taigi "Alfa Laval" svarbi ne tik klientų, bet visų žmonių bei planetos gerovė. Kiekvieną dieną pasaulis tampa vis geresniu. Viskas dėl "Advancing betterTM".

"Alfa Laval" turi 16 700 darbuotojų. 2020 m. metinė apyvarta siekė 41,5 mlrd. Švedijos kronų (apie 4 mlrd. eurų). Bendrovės akcijos kotiruojamos Nasdaq OMX biržoje.

Susijęs turinys: