2021-04-07 Product News

"Alfa Laval" AC74 lituoti plokšteliniai šilumokaičiai pasižymi didesniu tvarumu atliekant aušinimo darbus

"Alfa Laval" - šilumos perdavimo technologijų inovacijų lyderė ir skiria daug dėmesio tvaresnėms šildymo ir vėsinimo sistemoms, pristatydama "Alfa Laval" AC74 - naujos kartos lituotus plokštelinius šilumokaičius. AC74 modlis - lankstus sprendimas oro kondicionavimo ir technologinių procesų vėsinimo reikmėms, sujungiantis unikalias technologijas, sukurtas energijos vartojimo efektyvumui didinti ir sudaryti sąlygas naudoti mažo globalinio atšilimo potencialo (GWP) šaldymo agentus.

 

"Vis daugiau mūsų klientų susiduria su iššūkiais, kylančiais dėl teisės aktų, kuriais siekiama apriboti fluorintų dujų (F-dujų) sukeliamą pasaulinį šiltnamio efektą", - aiškina Fredrikas Ekströmas, "Alfa Laval" Energetikos skyriaus lituotų ir lydžiųjų šilumokaičių verslo padalinio prezidentas. "Dėl to didėja naujų sprendimų, galinčių susidoroti su šiuolaikinėmis mažo ŠESD kiekio šaldymo medžiagomis, paklausa."

 

Nors daugelis mažo GWP šaldymo agentų yra naudingi aplinkai, jie kelia didelius reikalavimus šilumokaičių technologijoms. Pavojnga gali būti ir žema temperatūra, dėl kurios gresia užšalimas, o tai savo ruožtu gali pakenkti įrangai. Kai kuriems šaldymo agentams, pavyzdžiui, R-32 (difluormetanui), taip pat reikalingas didelis darbinis slėgis, kuris kelia sunkumų daugeliui rinkoje esančių šilumokaičių.

 

"Kartu pastebėjome, kad energijos vartojimo efektyvumas ir toliau tampa vis svarbesniu veiksniu įvairiose pramonės šakose ir šildymo bei vėsinimo srityse", - tęsia J. Ekströmas. "Todėl sukūrėme AC74, kad padėtume klientams, kuo geriau patenkinti abu šiuos reikalavimus - energijos vartojimo efektyvumo ir naujų šaldymo medžiagų taikymo."

 

Tinkama technologija, atitinkanti šiandienos poreikius

"AC74 kartos įrenginiuose derinamos kelios unikalios technologijos, kurias "Alfa Laval" sukūrė remdamasi savo ilgamete tokių įrenginių kūrimo patirtimi", - sako Ekströmas. "Viena šių technologijų "DynaStatic™" - lanksti paskirstymo sistema, kurią galima pritaikyti prie konkrečios terpės savybių, užtikrinant tobulą atitiktį net ir mažo GWP šaldymo medžiagoms."

 

"DynaStatic" prisideda prie didesnio AC74 šilumokaičių efektyvumo, užtikrindama idealų terpės pasiskirstymą. AC74 taip pat turi naują kanalinę plokštę, kurioje panaudota "Alfa Laval" "FlexFlow™" - patentuota asimetrinė plokštės konstrukcija, leidžianti efektyviau perduoti šilumą dėl optimizuoto slėgio kritimo ir didesnės turbulencijos.

 

"Kita svarbi funkcija - "IceSafe", kuri apima keletą mūsų žemos temperatūros valdymo elementų ir užtikrina kontroliuojamą, nedestruktyvų užšaldymą, kai dirbama su terpėmis, kurių temperatūra yra žemesnė už nulinę", - pažymi "Ekström". "Be to, vienas iš šios kartos gaminių modelių, ACK74, yra specialiai optimizuotas naudoti su R-32 (difluormetanu). ACK74 turi mūsų patikrintą "PressureSecure" konstrukciją, užtikrinančią patikimą veikimą esant iki 49 barų slėgiui."

 

Lankstumas kelioms pozicijoms

"Alfa Laval" pirmiausia sukūrė AC74 šilumokaičius, skirtus naudoti oro kondicionavimo ir procesų vėsinimo srityse, tačiau tvari konstrukcija sukuria galimybes naujoms įvairioms užduotims atlikti. AC74 modeliai taip pat apima didesnį kilovatų diapazoną nei panašūs šilumokaičiai anksčiau - nuo 50 kW iki 160 kW.

 

"Tai tikrai įspūdingas pajėgumų spektras, kuris mūsų klientams suteiks naujų lanksčių galimybių", - sako "Ekström". "Galimybių, naudojant tą patį kompaktišką rėmo dydį, apimti platesnį veikimo diapazoną supaprastins sistemų kūrėjams vamzdynų tiesimą, sutaupys laiko ir pinigų, o tai galiausiai pasieks ir galutinį vartotoją."

 

Sužinokite daugiau apie "Alfa Laval AC74" ir "Alfa Laval" AC liniją 

 

 

www.alfalaval.lt

 

Žymės

Visos
ALF0449

Dėl papildomos informacijos kreipkitės į

Erik Uppman

Product Manager

Alfa Laval Lund AB

Phone: + 46 46 36 67 98

E-mail: erik.uppman@alfalaval.com

Susijęs turinys: