2018-10-12 Product News

Naujasis "Alfa Laval Aseptic Mixproof Valve" sukurtas patenkinti naujus, augančios rinkos, poreikius.

"Alfa Laval" pristato nauja aseptinį dvipakopį vožtuvą (Aseptic Mixproof double-seat valve), kuris praplečią "Alfa Laval" vožtuvų grupę. Naujasis "Alfa Laval Aseptic Mixproof" vožtuvas skirtas steriliems procesams, sukurtas pagal ta pačia moduline architektūra, kaip ir gerai išbandytas unikalus vienpakopis vožtuvas (Unique Single Seat valve - SSV) aseptinės versijos. Svarbiausia tai, kad unikalus "Alfa Laval" Aseptic Mixproof vožtuvo dizainas sumažina bendras pieno, maisto, gėrimų ir kitų gamintojų išlaidas net iki 45%, palyginus su kitu gamintoju aseptiniais dvipakopiais vožtuvais (Aseptic double-seat Mixproof valve).

 

Pridėjus naują „Alfa Laval“ aseptinį maišymo nepraleidžiantį vožtuvą prie „Alfa Laval“ mišrių vožtuvų asortimento, gamintojai gali patogiai naudotis „vieno langelio“ principu, kad atitiktų visus higienos ir aseptikos reikalavimus. Šis pažangus dvigubų sėdynių maišymo vožtuvas užtikrina produkto saugą, užtikrindamas visišką apsaugą nuo kenksmingų mikroorganizmų įsiskverbimo net ir nepageidaujamų slėgio šuolių metu. Tai taip pat suteikia daugiau veikimo laiko, išskirtinę higieną, sumažina produkto praradimą ir lengvą bei ekonomišką aptarnavimą.

„Matėme, kad labai išaugo aukštos kokybės pieno, maisto ir gėrimų produktų, kurių tinkamumo laikas ilgas ir švarios etiketės, paklausa“, - sako Andersas Mose'as Lyhne'as, „Alfa Laval“ „Valves & Automation“ produktų portfelio valdytojas. „Mūsų naujas aseptinis maišymo nepraleidžiantis vožtuvas suteikia gamintojams geriausias klasėje esančias vožtuvų srauto charakteristikas apdorojant, valant ir sterilizuojant.“

Jis priduria, kad valymo ir sterilizavimo srauto charakteristikos buvo įrodytos CFD srauto modeliavimu. Iš pradžių „Alfa Laval“ aseptinio mišrių vožtuvų asortimente bus šie vožtuvų dydžiai, atitinkantys daugumą gamintojo reikalavimų: ISO 51 mm (2 “), 63,5 mm (2,5“) ir 76,1 mm (3 “).

Maža bendra nuosavybės kaina


Paleidusi „Alfa Laval“ aseptinių mišrių vožtuvų asortimentą, „Alfa Laval“ lemia visas aseptinių vožtuvų nuosavybės išlaidas, kad pasiektų žemiausias ribas. Naudojant „Alfa Laval“ aseptinį dvigubo vožtuvo vožtuvą vietoj pirmaujančių prekės ženklų, aseptinį apdorojimą naudojantys gamintojai gali sutaupyti iki 45% išlaidų. Apskaičiuotos santaupos pagrįstos aseptinio 2½ colio vožtuvo kapitalo išlaidų ir priežiūros sąnaudų palyginimu per penkerius metus, jei aptarnavimas atliekamas vietoje. Jei techninę priežiūrą vietoje atlieka trečiosios šalies teikėjas, konkuruojančios technologijos dar labiau pabrangsta.

„Plieninės silfonos ir tarpiklių pakeitimas yra brangiausios pirmaujančių prekės ženklų priežiūros išlaidos“, - sako Andersas Lyhne. „Vietoj plieninių silfonų„ Alfa Laval “aseptiniam mišriems vožtuvams naudojama ta pati diafragma su PTFE paviršiumi ir sustiprinta EPDM atrama, kuri per pastaruosius aštuonerius metus buvo gerai įrodyta mūsų„ Alfa Laval “unikaliame SSV aseptiniame vožtuve. Tai smarkiai sumažina visas dvigubo vožtuvo vožtuvo naudojimo išlaidas, tačiau vis tiek užtikrina hermetišką sandarumą, reikalingą steriliam apdorojimui “.

Puikus lankstumas ir moduliškumas


Konfigūruokite „Alfa Laval“ aseptinį maišymui atsparų vožtuvą, kad jis atitiktų praktiškai visus reikalavimus. Pasirinkite standartinį vožtuvo korpusą ir tangentinį vožtuvo korpusą arba naudokite du standartinius vožtuvų korpusų tipus. Pastatytą ant tos pačios „Alfa Laval Unique SSV“ platformos, šį aseptinį dvigubą sėdynės vožtuvą lengva montuoti horizontaliai arba vertikaliai. Yra trys sėdynių pakėlimo versijos, penki garų vožtuvų tipai ir įvairios garo temperatūros stebėjimo galimybės.

Išskirtinis valomumas - daugiau laiko


Optimizuotas „Alfa Laval“ aseptinio mišinio nepraleidžiančio vožtuvo dizainas palengvina valymą ir sterilizavimą, tokiu būdu suteikdamas daugiau laiko naudoti. Dėl labai praplaunamos konstrukcijos ir be kupolų gaminio ir garų zonose, vožtuvas užtikrina geresnes valymo galimybes nei kiti dvigubų sėdynių aseptiniai mišiniams atsparūs vožtuvai. Be to, jis atitinka griežtus EHEDG ir 3-A sanitarijos standartų reikalavimus.

Techninės priežiūros ir dalių keitimo paprastumas
Be to, taip pat lengva prižiūrėti ir pakeisti dalis. Tiems, kurie žino „Alfa Laval Unique SSV“ aseptinį vožtuvą, lengva prižiūrėti. Naujasis „Alfa Laval“ aseptinis maišymo vožtuvas laikosi tų pačių priežiūros procedūrų. Dauguma susidėvėjusių dalių yra keičiamos, todėl vožtuvų priežiūra yra draugiška ir supaprastinta atsarginių dalių atsargų dalis.

 

Norėdami sužinoti daugiau apie „Alfa Laval“ aseptinį mišinio nepraleidžiantį vožtuvą, apsilankykite www.alfalaval.com/products/fluid-handling/valves/Double-seat-valves/aseptic-mixproof/

 

Apie „Alfa Laval“
„Alfa Laval“ yra pirmaujanti pasaulinė specializuotų produktų ir inžinerinių sprendimų tiekėja, pagrįsta pagrindinėmis šilumos perdavimo, atskyrimo ir skysčių tvarkymo technologijomis.

Bendrovės įranga, sistemos ir paslaugos yra skirtos padėti klientams optimizuoti jų procesų našumą. Sprendimai padeda jiems šildyti, vėsinti, atskirti ir gabenti produktus maisto ir gėrimų, chemikalų ir naftos chemijos produktų, farmacijos, krakmolo, cukraus ir etanolio gamybos pramonėje.

„Alfa Laval“ produktai taip pat naudojami elektrinėse, laivuose, naftos ir dujų žvalgyboje, mašinų gamybos pramonėje, kasybos pramonėje ir nuotekų valymui, taip pat komforto klimatui ir šaldymui.

„Alfa Laval“ pasaulinė organizacija glaudžiai bendradarbiauja su klientais beveik 100 šalių, kad padėtų jiems išlikti priekyje pasaulinėje arenoje. „Alfa Laval“ yra įtraukta į „Nasdaq OMX“ sąrašą, o 2017 m. Jos metiniai pardavimai siekė apie 35,3 mlrd. Švedijos kronų (apytiksliai 3,6 mlrd. Eurų). Bendrovėje dirba apie 16 400 darbuotojų.

www.alfalaval.com

Aseptic Mixproof Standard 640x360

Kontaktinis asmuo

Anders Mose Lyhne

Product Portfolio Manager, Valves & Automation

+45 79 32 22 00
anders.lyhne@alfalaval.com

Kontaktinis asmuo

Marianne Højby

Marketing Communications Manager, Business Unit Hygienic Fluid Handling

+45 28 95 44 71
marianne.hojby@alfalaval.com

Susijęs turinys: