2019-01-04 Investor News

„Alfa Laval“ tampa inovatyvios energijos kaupimo įmonės partnere

„Alfa Laval“ - pasaulinė šilumos perdavimo, išcentrinio atskyrimo ir skysčių tvarkymo lyderė - šiandien praneša, kad ji turi mažumos kapitalo dalį naujai sukurtoje technologijų įmonėje „Malta Inc.“. , Malta buvo inkubuota X, Abėcėlės „Moonshot Factory“ (anksčiau „Google“ [x]). Investuotojų sąraše yra „Alfa Laval“, „Breakthrough Energy Ventures“ ir „Concord New Energy Group“.

Atsinaujinančios energijos kaina sparčiai mažėja ir daugeliu atvejų jau yra mažesnė už įprastos energijos kainą. Tačiau viena kliūtis atsinaujinančiai energijai įsisavinti yra jos pertraukimas, skatinantis naujoviškos energijos kaupimo poreikį.

 

Maltos elektroterminė sistema gali kaupti energiją iš bet kurio šaltinio (ty vėjo, saulės ar iškastinio kuro) bet kurioje vietoje, todėl esamos kapitalo investicijos tiek į iškastinį, tiek į atsinaujinantį energijos gamybos būdą tampa produktyvesnės, tuo pačiu turint galimybę žymiai pagerinti elektros tinklo stabilumą ir atsparumas.

 

Šilumokaičiai yra vienas iš svarbiausių ir svarbiausių Maltos naujoviško energijos kaupimo sprendimo komponentų. Šiai technologijai reikalinga nauja didelio efektyvumo šilumokaičio koncepcija, atspindinti keletą iššūkių, kuriuos „Alfa Laval“ gali išskirtinai išspręsti.

 

„Mes tikime, kad Malta yra labai įdomi iniciatyva, turinti didelį potencialą“, - sako „Alfa Laval“ energetikos skyriaus prezidentė Susanne Pahlén Åklundh. „Mes suteiksime unikalią šilumos perdavimo technologijos patirtį, įskaitant šilumokaičių projektavimą ir gamybą, neįkainojamų žinių ir išteklių investuotojų grupėje„ Malta Inc. “. Džiaugiamės galėdami su jais bendradarbiauti ir pristatyti šį naujovišką požiūrį į energiją sandėliavimo į rinką “.

 

„Mūsų investuotojai dalijasi vizija sukurti keičiamo masto saugojimo sprendimą, kuris palengvintų tolesnę atsinaujinančios energijos plėtrą ir pagerintų tinklo stabilumą ir atsparumą visame pasaulyje. Be kapitalo investicijų, jie iš tikrųjų bendradarbiauja su mumis, norėdami sukurti pirmojo tipo produktą. Mes vertiname jų pasitikėjimą savo strategija ir komandos sugebėjimu ją įgyvendinti “, - sakė„ Malta Inc. “generalinė direktorė Ramya Swaminathan.

 

Ar žinojote, kad ... Maltos energijos kaupimo sistemą, kurioje energija kaupiama šiluminės ir šaltos laikymo terpės pavidalu, sukūrė Nobelio premijos laureatas ir inkubavo X, Alphabet's Moonshot Factory (buvusioje „Google“ [x])?

 

Norėdami gauti daugiau informacijos apie „Malta Inc.“, apsilankykite www.maltainc.com

 

Apie „Alfa Laval“
„Alfa Laval“ yra pirmaujanti specializuotų produktų ir inžinerinių sprendimų tiekėja visame pasaulyje, paremta pagrindinėmis šilumos perdavimo, atskyrimo ir skysčių valdymo technologijomis.

 

Bendrovės įranga, sistemos ir paslaugos yra skirtos padėti klientams optimizuoti jų procesų našumą. Sprendimai padeda jiems šildyti, vėsinti, atskirti ir gabenti produktus maisto ir gėrimų, chemikalų ir naftos chemijos produktų, farmacijos, krakmolo, cukraus ir etanolio gamybos pramonėje.

 

„Alfa Laval“ produktai taip pat naudojami elektrinėse, laivuose, naftos ir dujų žvalgyboje, mašinų gamybos pramonėje, kasybos pramonėje ir nuotekų valymui, taip pat komforto klimatui ir šaldymui.

 

„Alfa Laval“ pasaulinė organizacija glaudžiai bendradarbiauja su klientais beveik 100 šalių, kad padėtų jiems išlikti priekyje pasaulinėje arenoje. „Alfa Laval“ yra įtraukta į „Nasdaq OMX“ sąrašą, o 2017 m. Jos metiniai pardavimai siekė apie 35,3 mlrd. Švedijos kronų (apytiksliai 3,6 mlrd. Eurų). Bendrovėje dirba apie 16 400 darbuotojų.

 

www.alfalaval.com

 

Norėdami gauti daugiau informacijos, susisiekite su:
Peteris Torstenssonas
Vyresnysis viceprezidentas komunikacijos klausimais
„Alfa Laval“
Tel .: + 46 46 36 72 31
Mobilusis telefonas: +46 709 33 72 31

 

Žymės

Visos

Susijęs turinys: