2021-06-28 Product News

Daugiau jokių kompromisų su naujuoju "Alfa Laval DuraCirc" rotaciniu stūmokliniu siurbliu

Produktyvumas, higiena ir lengva priežiūra yra esminiai higieninių procesų komponentai. Tačiau pieno produktų, maisto produktų, gėrimų, konditerijos gaminių ir asmens higienos priemonių gamintojai dažnai priversti daryti kompromisus dėl vieno tikslo. Tačiau dabar su naujuoju "Alfa Laval DuraCirc®" rotaciniu stūmokliniu siurbliu nereikia daryti kompromisų, nes jis pasižymi visomis savybėmis: tvirta konstrukcija, dideliu efektyvumu ir patikimu veikimu, higienišku dizainu, standartiniu EHEDG ir 3-A sertifikatu bei lengva priežiūra.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

"DuraCirc" yra revoliucinis sprendimas, - sako "Alfa Laval" siurblių skyriaus vadovas Russas Kelly. "Naujajame siurblyje yra viskas, ko reikia mūsų klientams, - puikus aukščiausio našumo, puikios higienos ir paprastos priežiūros balansas."

Aukščiausias našumas

Naujasis "DuraCirc" peržengia našumo ribas ir užtikrina ilgą patikimo ir efektyvaus veikimo laiką. Dėl tvirtos konstrukcijos šios serijos siurbliai pasižymi dideliu efektyvumu, plačiu našumo diapazonu ir nedideliu teigiamo įsiurbimo aukščio (NPSH) poreikiu. Siurblys gali dirbti iki 150 m3/h (660 g/min), jo darbinis slėgis siekia 40 barų (580 psi), t. y. 15 % didesnis nei bet kurio kito šiuo metu esančio rotacinio stūmoklinio siurblio.

Dėl papildomų prievadų sumontuotus "Alfa Laval" ir kitų gamintojų siurblius lengva pakeisti "DuraCirc" siurbliais be vamzdynų pritaikymo.

Puiki higiena

Sertifikuotas pagal EHEDG direktyvas ir 3-A sanitarinius standartus, "DuraCirc" siurblys užtikrina proceso tęstinumą ir aukštą produkto kokybę. Siekiant sukurti konstrukciją be plyšių ir negyvų zonų, visi elastomerai, kurie liečiasi su gaminiu, yra pagaminti iš FDA reikalavimus atitinkančių medžiagų ir standartiškai yra profiliuoti bei apibrėžti suspaudimu; tai sumažina užteršimo riziką ir sutrumpina valymo laiką bei išlaidas. Dėl sandariklių padėties, kai sandarinamieji paviršiai visiškai panardinami į siurbiamąją terpę, valymo efektyvumas dar labiau padidėja. Stiprūs guoliai remia standžius velenus, įtaisytus tvirtame nerūdijančio plieno pavarų dėžės korpuse. Taip sumažinamas veleno judėjimas, todėl sumažėja siurblio galvutės kontaktas, o kartu ir terpės užteršimo rizika. Be to, visa nerūdijančio plieno konstrukcija, tinkama higieniniam valymui, užtikrina švaresnę darbo aplinką.

Lengvesnė priežiūra

Kitos naujoviškos "DuraCirc" siurblio konstrukcijos ypatybės: priekyje sumontuotas vienas sandariklis, ilgaamžiai guoliai, ilgaamžis vienos pavaros tepimas, išorinis reguliavimas ir visiškai keičiamos sudedamosios dalys. Taip išvengiama sudėtingų, brangių ir daug laiko reikalaujančių atstatymo procedūrų ir supaprastinama techninė priežiūra.

Siurblių universalumas

Dėl plataus parinkčių asortimento naująjį "DuraCirc" siurblį galima lengvai pritaikyti įvairioms reikmėms. Galimos įvairios sandarinimo galimybės, aseptinė konstrukcija, šildymo ir (arba) šaldymo apvalkalas, horizontalaus ir vertikalaus montavimo galimybės ir stačiakampio formos įleidimo anga labai klampiems produktams. Be to, įrengus "Alfa Laval CM" belaidę vibracijos stebėjimo sistemą "DuraCirc", apsaugomas siurblys ir visas gamybos procesas, todėl išvengiama neplanuotų prastovų.

 

Sekite šią nuorodą ir Sužinokite daugiau apie naująjį "DuraCirc" siurblį

Žymės

Visos

Susijęs turinys: