2019-03-08 Product News

„Alfa Laval“ praplečia savo ekonomišką „OptiLobe“ rotacinių skilčių siurblių asortimentą

„Alfa Laval“ paskelbė, kad prie daugybės „Alfa Laval OptiLobe“ sukamųjų skilčių siurblių asortimento bus pridėti du nauji rėmų dydžiai, taip pat papildomi šildymo / aušinimo priekiniai dangčiai. Norėdami patenkinti mažesnių ir didesnių higieninių siurblių, galinčių susidoroti su mažu srautu, poreikį, naujieji „OptiLobe 10“ ir „OptiLobe 50“ papildo asortimentą keturiais naujais siurblių modeliais. Pasirenkami šildymo / aušinimo priekiniai dangteliai leidžia naudoti šį aukščiausios kokybės, konkurencingos kainos higienos siurblį įvairesnėse srityse. Naujieji „OptiLobe“ siurbliai, kaip ir visi asortimento siurbliai, yra skirti naudoti higienos reikmėms maisto, pieno, gėrimų, namų ir asmens priežiūros pramonėje.

Pridėjus „Alfa Laval“ „OptiLobe 10“ ir „OptiLobe 50“, „Alfa Laval“ išplečia savo patikrintą „OptiLobe“ rotacinių skilčių siurblių asortimentą, kad gamintojai, kuriems reikalingi higieniški skysčių tvarkymo sprendimai, užtikrintų didesnį proceso lankstumą ir didesnį darbo patikimumą esant mažesniam srautui ir didesniam gamybos pajėgumui. Iš viso keturi nauji dviejų naujų rėmų siurblių modeliai suteikia vartotojams tiek mažesnes, tiek didesnes galias nei anksčiau.

 

„Rinkos tendencijos rodo, kad reikia ekonomiškai efektyvių higieninių rotacinių skilčių siurblių, kurie valdytų tiek mažesnius, tiek didesnius srautus, tačiau vis tiek atitiktų naujausius kokybės ir higienos standartus“, - sako Leonardo Morabito, „Alfa“ higienos skysčių valdymo siurblių ir projektų vadovas siurbliai Lavalas. „„ OptiLobe 10 “ir„ 50 “patenkina šį poreikį. Nauji dydžiai ir pasirinkimai žada būti puikus turtas kiekvienam vartotojui, besiremiančiam higienišku apdorojimu “.

 

Tas pats puikus higieniškas dizainas


Kaip ir visi „Alfa Laval OptiLobe“ asortimento siurbliai, naujieji higieniški „Alfa Laval OptiLobe 10“ ir „OptiLobe 50“ siurbliai atitinka tarptautinius standartus, įskaitant EHEDG rekomendacijas, taip pat 3-A ir FDA standartus. Siurblių išorė yra nerūdijančio plieno, vientisas guolių korpusas, tvirta greičių dėžės konstrukcija su sunkiaisiais velenais, sukimo momento fiksavimo mazgai ir kūginiai ritininiai guoliai. Jie skirti paprastam valymui vietoje (CIP) ir sterilizavimui vietoje (SIP). Be to, nesunku visiškai ištuštinti siurblį, kuris pašalina produkto sulaikymą, padidina produkto atsigavimą ir sumažina bakterijų dauginimosi riziką išjungus siurblį.

 

Puikus proceso lankstumas


„Alfa Laval OptiLobe“ siūlo patikimą skysčių perdavimą ir švelnų produkto valdymą kartu su maža pulsacija, mažu šlyties ir mažo triukšmo rodikliais. Jo įleidimo ir išleidimo angos vertikalioje arba horizontalioje padėtyje padidina proceso lankstumą ir suteikia universalų montavimą, kad būtų galima visiškai montuoti gamykloje.

 

Pridėjus šiuos naujus siurblius, „Alfa Laval OptiLobe“ rotacinių skilčių siurblių asortimentas iš viso siūlo 10 modelių ir penkis rėmo dydžius (10, 20, 30, 40 ir 50). Visi 10 siurblių modelių gali būti ekonomiškai efektyvūs esant 8 barų slėgiui.

 

Visiems „Alfa Laval OptiLobe“ rotacinių skilčių siurblių asortimentui dabar yra pasirenkami šildymo / aušinimo dangteliai. Priekiniai dangteliai leidžia vartotojams pasinaudoti siurblio kokybe ir ekonomiškumu procesams, kuriems reikalingas mažas ar didelis produkto kiekis, esant skirtingam 8 barų slėgiui. Ši parinktis yra puikus pasirinkimas procesams, kai produktai linkę sukietėti esant žemai temperatūrai, pvz., Cukraus tirpalai, sviestas ir margarinai, marmeladai, kūno sviestai, geliai, losjonai ir kiti produktai. Be to, lengva atnaujinti ir modifikuoti esamus siurblius su priekiniais dangčiais.

 

Aptarnavimas ir patikimumas


Dėl tvirtos „Alfa Laval OptiLobe“ pavarų dėžės konstrukcijos valdymas yra paprastas ir patikimas. Savaime užsikraunančius, priekyje pakraunamus sandariklius lengva montuoti ir prižiūrėti; nėra reikalo nuimti rotoriaus korpuso taisymui ar patikrinimui. Dideli visų mašinos komponentų nuokrypiai užtikrina visišką komponentų keitimą be ženklinimo ar siurblio pertvarkymo. Tai sumažina priežiūros išlaidas ir prastovas, taip optimizuodama gamybos trukmę. Tai supaprastina priežiūrą, optimizuoja atsarginių dalių atsargas ir žymiai sumažina bendras priežiūros išlaidas.

 

Didelio siurblių asortimento dalis


„Alfa Laval“ siūlo visas higienos siurblių technologijas, skirtas patenkinti klientų poreikius užtikrinant produktų kokybę, proceso efektyvumą ir lengvą priežiūrą bei aptarnavimą. Išsamus higienos reikmėms skirtas siurblių asortimentas skirtas pieno, maisto, gėrimų, namų priežiūrai, asmeninei priežiūrai, biotechnologijų ir farmacijos pramonė. „Alfa Laval OptiLobe“, priklausanti bendrovės sukamųjų skilčių siurblių asortimentui, yra kruopščiai sukurta, kad užtikrintų optimalų proceso našumą, patikimą veikimą ir gerą energijos vartojimo efektyvumą reikalaujančiose programose. Šie universalūs siurbliai yra puikus pasirinkimas atliekant darbus, kuriems reikalingas švelnus gaminio valdymas ir lengvas aptarnavimas.

„Alfa Laval“ SRU
„Alfa Laval SX“
„Alfa Laval SX UltraPure“


Norėdami sužinoti daugiau, apsilankykite „Alfa Laval OptiLobe“ rotacinių skilčių siurblio tinklalapyje. „Alfa Laval“ rotacinių skilčių siurblių asortimentas papildo visą „Alfa Laval“ teigiamo darbinio tūrio siurblių liniją, įskaitant periferinį stūmoklio siurblį ir dviejų varžtų siurblių technologijas. Tai leidžia „Alfa Laval“ pasiūlyti optimalų sprendimą taikant procesą.

 

Click here for images available in high resolution.

Apie „Alfa Laval“
„Alfa Laval“ yra pirmaujanti pasaulinė specializuotų produktų ir inžinerinių sprendimų tiekėja, pagrįsta pagrindinėmis šilumos perdavimo, atskyrimo ir skysčių tvarkymo technologijomis.

Bendrovės įranga, sistemos ir paslaugos yra skirtos padėti klientams optimizuoti jų procesų našumą. Sprendimai padeda jiems šildyti, vėsinti, atskirti ir gabenti produktus maisto ir gėrimų, chemikalų ir naftos chemijos produktų, farmacijos, krakmolo, cukraus ir etanolio gamybos pramonėje.

„Alfa Laval“ produktai taip pat naudojami elektrinėse, laivuose, naftos ir dujų žvalgyboje, mašinų gamybos pramonėje, kasybos pramonėje ir nuotekų valymui, taip pat komforto klimatui ir šaldymui.

„Alfa Laval“ pasaulinė organizacija glaudžiai bendradarbiauja su klientais beveik 100 šalių, kad padėtų jiems išlikti priekyje pasaulinėje arenoje. „Alfa Laval“ yra įtraukta į „Nasdaq OMX“ sąrašą, o 2017 m. Jos metiniai pardavimai siekė apie 35,3 mlrd. Švedijos kronų (apytiksliai 3,6 mlrd. Eurų). Bendrovėje dirba apie 16 400 darbuotojų.

www.alfalaval.com

 

Optilobe rotary lobe pump

Kontaktinis asmuo

Leonardo Morabito

Portfolio & Project Manager Pumps, Hygienic Fluid Handling

+44 1323 414507
leonardo.morabito@alfalaval.com

Kontaktinis asmuo

Marianne Højby

Marketing Communications Manager, Business Unit Hygienic Fluid Handling

+45 28 95 44 71
marianne.hojby@alfalaval.com

Susijęs turinys: