2018-02-23 Product News

„Alfa Laval PureBallast 3“ pirmasis balastinio vandens valymo rinkoje su pataisytu G8 sertifikatu

„Alfa Laval PureBallast 3“, trečioji rinkoje pirmaujančių balastinio vandens valymo technologijos karta, yra pirmasis sprendimas, atitinkantis pataisytus TJO G8 bandymų reikalavimus. „DNV GL“, veikianti Norvegijos jūrų tarnybos vardu, vasario 2 d. Išdavė atnaujintą tipo patvirtinimo sertifikatą, todėl „Alfa Laval“ tapo pirmuoju tiekėju, atitinkančiu patikslintus G8 reikalavimus.

Nuo pat veiklos pradžios 2006 m. „Alfa Laval PureBallast“ užėmė balastinio vandens valymo pavyzdį. Šiandien „PureBallast 3“ atnaujino šią lyderystę ir tapo pirmuoju sprendimu, kurio tipas buvo patvirtintas pagal pataisytas TJO G8 gaires.

„Laivų savininkai gali būti visiškai tikri, kad„ PureBallast 3 “siūlo našumą, kad užtikrintų jų atitiktį ir mūsų aplinkos apsaugą“, - sako „Alfa Laval PureBallast“ vadovas Andersas Lindmarkas. „Mūsų klientai reikalauja ateitį užtikrinančių sprendimų, todėl„ Alfa Laval “prioritetas buvo atestavimas pagal atnaujintas G8 gaires.“

Patikimas bandymas, kurio reikalauja klientai

Patikimos pataisytos G8 gairės labiau atitinka griežtus šiandieninius JAV pakrančių apsaugos reikalavimus. Jie yra reikšmingai pasikeitę dėl to, kad kai kurios sistemos, kurios buvo patvirtintos pagal originalias G8 gaires, neatitiko D-2 veikimo standarto, kai joms buvo atlikti papildomi bandymai ar vertinimas. Klientų organizacijos, tokios kaip Tarptautiniai laivybos rūmai (ICS), siekė, kad būtų pakeistos G8 gairės, siekiant įsitikinti, kad didžiulės pramonės investicijos į balastinio vandens valymą pasieks numatytų rezultatų, o ne tik pridės aparatinę įrangą.

Kadangi balastinio vandens valymo sistemos, patvirtintos pagal ankstesnes gaires, vis dar gali būti įdiegtos iki 2020 m., Nereikia nedelsiant pirkti sistemos su patikslinta G8 atitiktimi. Taip pat nereikės atnaujinti anksčiau įdiegtų sistemų. Nepaisant to, pasirengimas peržiūrėti G8 reikalavimus rodo, kad „PureBallast“ yra tvirtas sprendimas, kuris leis laivų savininkams maksimaliai išnaudoti savo investicijas.

G8 sertifikatas yra svarbus „Alfa Laval“ prioritetas

„Alfa Laval“, išklausiusi klientų nuogąstavimų ir atidžiai stebėjusi teisės aktų raidą, anksti pradėjo biologinio efektyvumo testus pagal naują G8 režimą. Bandymai su jūriniu, įtekančiu ir gėlu vandeniu buvo baigti 2017 m. Trečiąjį ketvirtį, kartu su papildomais bandymais, siekiant patikrinti rezultatų nepriklausomumą nuo vandens temperatūros. Peržiūrėjusi ir pranešusi DNV GL Norvegijos jūrų tarnybos vardu, „Alfa Laval“ 2018 m. Vasario 2 d. Gavo patvirtinimą dėl pirmojo pataisyto pramonės G8 sertifikato - prie „PureBallast 3“ aparatinės įrangos buvo pridėtas tik vienas jutiklis ir jo energijos suvartojimas nepasikeitė. tekėti.

„Tai, kad nereikėjo didelių pakeitimų, dar kartą įrodo„ PureBallast “technologijos tvirtumą“, - sako Andersas Lindmarkas. „Turėdamas ir JAV pakrančių apsaugos tipo patvirtinimą, ir peržiūrėjęs G8 atitikimą,„ PureBallast 3 “suteikia vieną, ateitį užtikrinantį sprendimą visiems laivynams.“

Paprasčiau tariant, pataisytas G8 sertifikatas rodo, kad „PureBallast 3“ užtikrina atitiktį plačiausiu ir sudėtingiausiu veikimo scenarijų diapazonu. Kartu su anksčiau užtikrintu JAV pakrančių apsaugos tarnybos tipo patvirtinimu, didelio masto gamybos ištekliais, tvirta partneryste ir gerai išvystyta paslaugų pasiūla, tai patvirtina „Alfa Laval“ kaip patikimą balastinio vandens valymo pasirinkimą.

Norėdami sužinoti daugiau apie „Alfa Laval PureBallast 3“ ir „Alfa Laval“ požiūrį į balastinio vandens valymą, apsilankykite www.alfalaval.com/pureballast

 

 

Redaktoriaus pastabos

Apie „Alfa Laval PureBallast“

„PureBallast“, kuris buvo pirmasis komerciškai prieinamas balastinio vandens valymo tirpalas, yra technologija be chemikalų, kurią parduoda ir aptarnauja „Alfa Laval“. Esminis „PureBallast“ komponentas yra patobulintas UV reaktorius, kurį kartu sukūrė „Alfa Laval“ ir „Wallenius Water“, remdamasis „Wallenius Water“ technologija. Visoms „PureBallast“ sistemoms galima suteikti TJO ir JAV pakrančių apsaugos tipo patvirtinimus.

Apie „Alfa Laval“

„Alfa Laval“ yra pirmaujanti specializuotų produktų ir inžinerinių sprendimų tiekėja visame pasaulyje, paremta pagrindinėmis šilumos perdavimo, atskyrimo ir skysčių valdymo technologijomis.

Bendrovės įranga, sistemos ir paslaugos yra skirtos padėti klientams optimizuoti jų procesų našumą. Sprendimai padeda jiems šildyti, vėsinti, atskirti ir gabenti produktus maisto ir gėrimų, chemikalų ir naftos chemijos produktų, farmacijos, krakmolo, cukraus ir etanolio gamybos pramonėje.

„Alfa Laval“ produktai taip pat naudojami elektrinėse, laivuose, naftos ir dujų žvalgyboje, mašinų gamybos pramonėje, kasybos pramonėje ir nuotekų valymui, taip pat komforto klimatui ir šaldymui.

„Alfa Laval“ pasaulinė organizacija glaudžiai bendradarbiauja su klientais beveik 100 šalių, kad padėtų jiems išlikti priekyje pasaulinėje arenoje. „Alfa Laval“ pasaulinė organizacija glaudžiai bendradarbiauja su klientais beveik 100 šalių, kad padėtų jiems išlikti priekyje pasaulinėje arenoje. „Alfa Laval“ yra įtraukta į „Nasdaq OMX“ sąrašą, o 2016 m. Jos metiniai pardavimai siekė apie 35,6 mlrd. Švedijos kronų (apie 3,77 mlrd. Eurų). Bendrovėje dirba apie 17 000 darbuotojų.

www.alfalaval.com

 

Susijęs turinys: