"Alfa Laval" didina atsinaujinančiosios energijos dalį

Neseniai "Alfa Laval" padaliniai Jiangyin, Kunshan flow ir Qingdao perėjo prie 100 % atsinaujinančios elektros energijos pirkimo. Tai reiškia, kad dabar "Alfa Laval" naudoja atsinaujinančią elektros energiją daugiau nei trečdaliui viso metinio elektros energijos suvartojimo visame pasaulyje.

DATA 2023-11-28
renewable energy 1920x480

Atsinaujinančioji energija

Daugiau nei trečdalis "Alfa Laval" suvartojamos elektros energijos yra iš atsinaujinančių šaltinių

"Alfa Laval" nustatė aplinkosauginius tikslus 2020 m., tarp kurių - 10 proc. sumažinti energijos suvartojimą ir 15 proc. sumažinti anglies dioksido išmetimą, palyginti su 2015 m. Siekdama užtikrinti, kad iki 2020 m. "Alfa Laval" pasiektų anglies dioksido išmetimo tikslą, "Alfa Laval" yra parengusi strateginį planą, kuriuo siekiama padidinti atsinaujinančios elektros energijos naudojimo dalį.

Siekdami 2020 m. tikslų, daugiau dėmesio skyrėme energijos ir anglies dvideginio išmetimo kiekiui savo gamybos įmonėse. Praėjusiais metais nusprendėme padidinti investicijas į atsinaujinančius elektros energijos šaltinius", - sako veiklos vadovas Mikaelis Tydenas.

Daugiau anglies dioksido išmetama tose vietose, kuriose elektros energija gaminama naudojant anglį ar kitą iškastinį kurą. Dabar, kai trims didelėms gamybos vietoms Kinijoje perkama 100 proc. atsinaujinančios energijos, "Alfa Laval" anglies dioksido emisijos sumažės 19 000 tonų per metus. Tai reiškia, kad "Alfa Laval" 1 ir 2 sričių išmetamųjų teršalų kiekis sumažės daugiau kaip 20 %.

 

Bendrovėje "Alfa Laval" vykdoma veikla, kuria siekiama sumažinti anglies dioksido išmetimą ir energijos suvartojimą. Ši veikla apima energijos naudojimą kaip pagrindinį veiklos rodiklį visose gamybos vietose, naujai įsteigtą tarpįmoninę energetikos grupę, kuri daugiausia dėmesio skirs dalijimuisi gerąja patirtimi, ir šiais metais visoje įmonėje įgyvendinamą projektą pereiti prie LED apšvietimo.

Mikael Tyden, Head of Operations

Mikael Tyden, Head of Operations

Tvari veikla

"Alfa Laval" stengiasi optimizuoti gamtos išteklių naudojimą tiek savo, tiek klientų veikloje. Vykdydami šį įsipareigojimą, nuolat stengiamės mažinti energijos suvartojimą ir anglies dioksido išmetimą. Norite sužinoti daugiau apie tai, kaip "Alfa Laval" dirba su tvarumu savo veikloje?

sustainability 640x360

Sustainable solutions for a better world

Atsinaujinančiosios energijos gamyba prisideda prie ilgalaikio mūsų planetos tvarumo ir teikia didelę naudą mūsų klimatui, sveikatai ir ekonomikai. "Alfa Laval" siūlo platų įrangos ir paslaugų asortimentą atsinaujinančiosios energijos plėtrai remti.

concentrated solar power 640x360