Įvairovė skatina augimą

"Alfa Laval" yra tarptautinė įmonė, veikianti visame pasaulyje. Įvairovė ir įtrauktis yra pagrindiniai prioritetai, todėl siekiama, kad darbuotojų sudėtis atspindėtų geografines rinkas, kuriose vykdome veiklą.

DATA 2023-11-28

Tarptautinė įmonė

"Alfa Laval" vizija - sukurti įtraukią darbo vietą, kurioje įvairovė yra esminis veiksnys, padedantis siekti įmonės tikslų ir maksimaliai išnaudoti atskirų asmenų ir visos organizacijos potencialą.

"Alfa Laval" veikia daugiau kaip 100 šalių, o jos vyresnioji vadovybė turi 17 tautybių atstovų ir 100 tautybių grupės narių. Vykdome nuolatines iniciatyvas, skirtas įvairovei, viena iš jų - projektas "Įvairovės iššūkis", kurio metu skirtingos patirties turintys kandidatai turi galimybę įgyti vertingos patirties vieni iš kitų.

Lyčių lygybė

"Alfa Laval" strategija "Įvairovė augimui" apima lygias karjeros galimybes, siekiant padėti moterims siekti karjeros bendrovėje ir sukurti dinamišką ir įvairią darbo aplinką, kad būtų palaikomas sėkmingas verslas. Viena iš šios strategijos iniciatyvų - plėtros ir mentorystės programa "Impact".

Programos tikslas - nustatyti, išlaikyti ir ugdyti kylančias "Alfa Laval" lyderes moteris, siekiant padidinti moterų užimamų vadovaujančių pareigų skaičių. Programa "Impact" siūlo mokymo ir instruktažo sesijas, paremtas dalyvių nustatytomis tobulėjimo sritimis. Iš viso programoje dalyvavo 43 moterys, o rezultatai rodo, kad praėjus metams po programos pabaigos 70 proc. dalyvių užėmė naujas pareigas.

"Alfa Laval" sumažino moterų vadovių ir darbuotojų skaičiaus skirtumą. 2009 m. moterų vadovių grupėje buvo 15 proc., o tikslas - pasiekti 20 proc. Šiandien "Alfa Laval" pasiekė 20 proc. vadovių moterų tikslą, kuris taip pat atspindi moterų dalį visoje grupėje.

2018 m. programos "Poveikis" dalyviai

Elna Persson; Programos vadovė, Christina Lisbona, Joakimas Thölinas, Malgorzata Moczynska, Joakimas Vilsonas, Hemlata Joglekar, Susanne Phalen Åklundh, Sara Billo, Jekaterina Akulina, Evgenia Kuchuk, Tracey Putnam, Stefan Hansson, Linda Karlsson, Casper Andersen, Belinda Lau, Juanita Ramírez, Alex Syed, Anna Wenemark, Lina Florwald, Sammy Hulpiau, Mikael Tydén, Anita Byskov, Julien Gennetier, Minna Westerlund; Išorės konsultantai ir tarpininkai ir mokytojai (Generact), Thomas Mölleris, Larsas Dithmeris.

Interviu su vienu iš dalyvių skaitykite čia

"Įvairovė skatina kūrybiškumą ir novatorišką mąstymą ir yra labai svarbi siekiant mūsų įmonės tikslų."

Pascale Gimenez, vyresnioji žmogiškųjų išteklių viceprezidentė

Meet the people in the Diversity Challenge

Žymės

Visos