Mergaičių įgalinimas per švietimą

Įgyvendindama "Alfa Laval" įsipareigojimą įsitraukti į bendruomenės veiklą, bendrovė penkerius metus stipendijomis remia 40 mergaičių Indijoje.

DATA 2023-11-28
CSRIndia

"Avasara" akademija yra pažangi vidurinė mokykla, kurioje mokosi itin perspektyvios merginos. Stipendijų programą, pagal kurią bus remiamos 40 mergaičių iš "Avasara Leadership Institute", 2018 m. birželį oficialiai pradėjo Anantha Padmanabhanas, Indijos vykdomasis direktorius ir klasterio prezidentas Indijoje, Artimuosiuose Rytuose ir Afrikoje. Šia proga dalyvavo "Avasara" direktorius Josephas Cubas, mokiniai ir "Alfa Laval India" atstovai Nishantas Srivastava, Lalita Vasu ir Devendra Birajdaras. Studentės stipendijoms gauti buvo atrinktos atsižvelgiant į merginų akademinius rezultatus ir jų finansinę padėtį.

Džiaugiuosi, kad "Alfa Laval" ėmėsi šio projekto, ir tikimės, kad galėsime prisidėti prie darnaus šios bendruomenės vystymosi ir padėti šioms gabioms merginoms įgyvendinti savo svajones", - sako klasterio prezidentas ir vykdomasis direktorius Anantha Padmanabhanas.

Be to, penkerius metus stipendijomis bus remiama 40 mokinių, taip pat keturiems mokyklos pastatams bus įrengtos saulės baterijos ir sukurta moderni biblioteka.
Šis bendradarbiavimas su "Avasara" bus didžiausias ĮSA komiteto projektas Indijoje per 2018 m. ir jis papildo "Alfa Laval" verslo principą teigiamai prisidėti prie vietos bendruomenės veiklos.

Apie Avasarą

"Avasara Academy" yra pažangi vidurinė mokykla, kurioje ugdomos itin perspektyvios merginos, kurios visą gyvenimą bus lyderės ir prisidės prie visuomenės gyvenimo. Išskirtinės mokinės, atrinktos pagal nuopelnus, mokosi pagal specializuotą mokymo programą, kurioje akademinis meistriškumas derinamas su lyderystės, verslumo ir Indijos studijomis. "Avasara" mokymosi patirtis apima dėstytojų patarėjus, mentorius, savarankiško mokymosi galimybes, mažas klases, įvairias talentingų mokinių grupes ir nepaprastai gilią mokymo programą. Avasara tiki, kad mokinio galimybė mokėti mokesčius neturėtų turėti įtakos jo galimybėms patirti šią unikalią ir holistinę švietimo galimybę.

"Alfa Laval" prisideda prie Pasaulinių tikslų įgyvendinimo

Jungtinės Tautos patvirtino 17 darnaus vystymosi tikslų iki 2030 m., vadinamųjų visuotinių tikslų, kuriuos pasaulio lyderiai įsipareigojo įgyvendinti. Dabar tai turi padaryti tokios įmonės kaip mūsų.

Sužinokite, kaip pagrindinis "Alfa Laval" verslas prisideda prie Pasaulinių tikslų įgyvendinimo

4 visuotinis tikslas

4 visuotinis tikslas - užtikrinti įtraukų ir teisingą kokybišką švietimą ir skatinti mokymosi visą gyvenimą galimybes visiems. Projektu remiamas vaikų teisių, švietimo ir sveikatos apsaugos plėtojimas ir priežiūra, taip pat prisidedama prie Jungtinių Tautų 4-ojo darnaus vystymosi tikslo įgyvendinimo. Kokybiškas švietimas.

SDG 4 CSR India

Žymės

Visos