"Alfacond" naudojimo cukraus gamybos procese privalumai

Norint išlikti pelningiems itin konkurencingoje cukraus rinkoje, reikia tvarių sprendimų, kurie leistų sumažinti energijos, vandens ir priežiūros sąnaudas ir kartu padidinti derlių.

DATA 2023-11-28

"Alfacond" klientų istorija

Dėl PT. Permata Dunia Sukses Utama, Alfa Laval AlfaCond plokšteliniai kondensatoriai tiekiami

"Naudodami "Alfa Laval" plokštelinius kondensatorius, mes atgauname kondensuotus garus ir juos vėl naudojame savo lydymo stotyje, todėl galime lengvai įvertinti naudą, t. y. sutaupyti energijos ir sumažinti gėlo vandens suvartojimą", - teigia generalinis direktorius Choo Chun.

 

'"Kondensatorių techninę priežiūrą atliekame lengvai ir palankiai vertindami vietinės "Alfa Laval" techninės komandos pagalbą."

 

Pagrindinė Indonezijos žemės ūkio ir pramonės jėga PT. "Permata Dunia Sukses Utama" (PT. PDSU) - viena didžiausių cukraus rafinavimo gamyklų Indonezijoje, kurioje žaliavinis cukrus perdirbamas į baltąjį kristalinį cukrų, skirtą naudoti pramonėje. Įmonė įsteigta 2003 m., o dabartinis nominalus lydymo pajėgumas - 1800 TPD.

 

PT. PDSU yra Indonezijos rafinuoto cukraus asociacijos (AGRI) narė ir šiuo metu naudoja "AlfaCond" įrenginius kaip cukraus garintuvo kondensatorius ir vakuuminių keptuvių kondensatorius.

"AlfaCond" naudojimo cukraus gamybos procese privalumai

 

Mažos cukraus kainos visame pasaulyje daro didelį spaudimą visiems cukraus gamintojams maksimaliai taupyti energiją ir užtikrinti nenutrūkstamą gamybą didelio spaudimo, riboto laiko derliaus nuėmimo ir vėlesnio perdirbimo kampanijos metu.

 

"Alfa Laval" plokštelinių šilumokaičių įrenginiai yra visuotinai pripažįstami kaip moderniausi pagal šilumos perdavimo efektyvumą, todėl naudotojas gali sutaupyti daug energijos.

 

Visos gamykloje esančios įrangos patikimumas, taip pat aptarnavimo ir priežiūros sąnaudos yra labai svarbūs vartotojo veiklos pelningumui.

 

This is present in the form of Alfa Laval plate condensers. They feature higher thermal efficiency and better flow geometry than any conventional alternative.

 

Together, these also lead to benefits that include compact size, better heat recovery and increased productivity.

Benefits of using Alfacond in the sugar process

Produkto privalumai

"AlfaCond" yra plokštelinis kondensatorius, skirtas kondensuoti vakuume. "AlfaCond" yra pagrįstas "Alfa Laval" pusiau suvirinta technologija. Garai kondensuojasi suvirintame kanale, o aušinimo terpė praeina pro kanalą su tarpikliu.

 

Funkcijos ir privalumai

• Pasirinktinis kondensato ir nekondensuojamų dujų šaldymas

• Lanksti konfigūracija

• Šilumos perdavimo plotas gali būti keičiamas

• Aušinimo terpė nesimaišo su kondensuota terpe

• Lengva montuoti - kompaktiškas dizainas

• Didelis tinkamumas eksploatuoti

• Lengvai atidaromas apžiūrai ir valymui bei lengvai valomas naudojant CIP