2023-05-30 Product News

„Alfa Laval“ didina lituotų plokštelinių šilumokaičių gamybą

„Alfa Laval“ paskelbė didinanti lituotų plokštelinių šilumokaičių gamybą, kad patenkintų didėjančią pasaulinės energetikos pertvarkos paklausą.

„Siekiame neatsilikti nuo klientų ir energetikos pramonės keliamos rinkos paklausos“, - sako Malgorzata Moczynska, lituotų ir lydžiuoju būdu sujungtų šilumokaičių verslo skyriaus prezidentė. „Taip pat investuojame į savo pagrindines kompetencijas ir produktų naujoves. Nekantriai laukiame naujų kolegų naujose patalpose.“

„Alfa Laval“ toliau stiprina pasaulinę lituotų plokštelinių šilumokaičių gamybą, intensyviai plėsdama pajėgumus San Bonifacio (Italija), JiangYin (Kinija), Ronneby (Švedija) ir Ričmondo (JAV) gamyklose. Investicijos taip pat apima plėtrą papildomais pastatais dabartinėse gamyklose Italijoje, Kinijoje ir Švedijoje.

„Naujosios gamyklos yra svarbūs mūsų strategijos, kuria siekiame, kad gamyba visoje tiekimo grandinėje taptų pažangesnė ir efektyvesnė, etapai." - sako Massimo Balestrini, BHE/FHE produktų grupės prezidentas. „Padidinus efektyvumą, esame geriau pasirengę patenkinti klientų poreikius, susijusius su tvariais sprendimais, ir kartu skatinsime ateities gaminių asortimento plėtrą. “

Lituoti plokšteliniai šilumokaičiai

„Alfa Laval“ variu lituoti plokšteliniai šilumokaičiai yra kompaktiškas, efektyvus ir priežiūros nereikalaujantis šildymo, vėsinimo, garinimo ir kondensavimo sprendimas įvairiose srityse, įskaitant šilumos siurblius. Kiekvienas įrenginys suprojektuotas taip, kad būtų optimizuotas jo veikimas, ir pasižymi įvairiomis unikaliomis savybėmis, užtikrinančiomis puikų šiluminį efektyvumą ir maksimalų patikimumą. Tai užtikrina kuo ilgesnį tarnavimo laiką - net ir esant itin aukštam projektiniam slėgiui. Dėl kompaktiškų matmenų, optimizuotos plokščių konstrukcijos ir aukšto projektinio slėgio idealiai tinka naudoti su natūraliais šaltnešiais.

Apie „Alfa Laval“

„Alfa Laval“ veikia energetikos, jūrų ir maisto perdirbimo bei vandens valymo srityse, siūlydama savo patirtį, gaminius ir paslaugas įvairiems verslo sektoriams maždaug 100 šalių. Bendrovė siekia optimizuoti procesus, kurti atsakingą augimą ir spartinti pažangą - visuomet deda papildomas pastangas, kad padėtų klientams siekti jų verslo tikslų ir tvarumo tikslų.

„Alfa Laval“ inovatyvios technologijos skirtos medžiagoms valyti, rafinuoti ir pakartotinai naudoti, taip skatinant atsakingesnį gamtos išteklių naudojimą. Jos taip pat daro didelę įtaką didinant energijos vartojimo efektyvumą ir šilumos atgavimą, optimizuojant vandens valymo procesus ir mažinant išmetamų teršalų kiekį.

Taip „Alfa Laval“ prisideda ne tik prie savo klientų sėkmės, bet ir prie teigiamų aplinkos pokyčių. Kasdien pasaulį paversti geresniu - "Advancing better™".

„Alfa Laval“ turi 16 700 darbuotojų. 2020 m. metinė apyvarta siekė 41,5 mlrd. Švedijos kronų (apie 4 mlrd. eurų). Bendrovės akcijos kotiruojamos Nasdaq OMX vertybinių popierių biržo

www.alfalaval.com

Susijęs turinys: