2019-07-15 Product News

Turkish Shipowners Ballast Water Treatment Group savo laivams pasirenka „Alfa Laval PureBallast 3“

Turkijos laivų savininkų balastinio vandens valymo (BWT) grupė pasirašė Alfa Laval PureBallast 3 sistemoms skirtą laivyno sutartį, kurio vertė - apie 210 mln. SEK. Alfa Laval siūlo visapusišką balastinio vandens valymą, taip pat aptarnavimą, kas tapo ypatingai svarbiu grupės pasirinkimo veiksniu.

Per pasirašymo ceremoniją Stambule 2019 m. Liepos 4 d. Maždaug 50 Turkijos laivų savininkų „BWT Group“ narių patvirtino sprendimą grupės laivuose įrengti „PureBallast 3“ sistemas. „PureBallast 3“ pasirinko grupės techninis komitetas po metų kruopštaus 14 skirtingų UV balastinio vandens valymo sistemų įvertinimo.

„Mus įtikino ne tik„ PureBallast 3 “technologija, bet ir visa„ Alfa Laval “mums pasiūlyta parama“, - sako „Simge Shipping“ laivų savininkas Muratas Eras, vadovaujantis Turkijos laivų savininkų BWT grupei. „Stiprus„ Alfa Laval “dalyvavimas ir gerai išplėtotas balastinio vandens valymo paslaugų portfelis reiškia ramybę Turkijos laivų savininkų BWT grupės laivams laikantis taisyklių.“

„PureBallast 3“ sistemos bus pristatytos montuoti į laivus penkerių metų laikotarpiui nuo 2019 m. Iki 2024 m. Jie apims efektyvias sistemas su nedideliu pėdsakų srautu iki 85 m3 / h, taip pat keletą sistemų dideliems srautams iki 1000 m3 / val.

„Tai labai svarbus„ Alfa Laval “susitarimas tiek regioniniu, tiek pasauliniu mastu“, - sako Peteris Sahlénas, „Alfa Laval PureBallast“ vadovas. Pasirašymo ceremonijos metu Sahlénas paskelbė, kad „Alfa Laval“ Stambule atidarys treniruočių centrą, kuriame įgulos galės treniruotis fizine „PureBallast 3“ sistema. Jis baigia: „Mes didžiuojamės, kad pasitikime tokiais žymiais savininkais ir operatoriais, ir tikimės dirbti su Turkijos laivų savininkų BWT grupe ir jos įgulomis“.

Norėdami sužinoti daugiau apie „Alfa Laval PureBallast 3“ ir „Alfa Laval“ požiūrį į balastinio vandens valymą, apsilankykite www.alfalaval.com/pureballast.

 

Redaktoriaus pastabos

Apie „Alfa Laval PureBallast“

„PureBallast“, kuris buvo pirmasis komerciškai prieinamas balastinio vandens valymo tirpalas, yra technologija be chemikalų, kurią parduoda ir aptarnauja „Alfa Laval“. Esminis „PureBallast“ komponentas yra patobulintas UV reaktorius, kurį kartu sukūrė „Alfa Laval“ ir „Wallenius Water“, remdamasis „Wallenius Water“ technologija. Visoms „PureBallast“ sistemoms galima suteikti TJO ir JAV pakrančių apsaugos tipo patvirtinimus.

 

Apie „Alfa Laval“

„Alfa Laval“ pasaulinė organizacija glaudžiai bendradarbiauja su klientais beveik 100 šalių, kad padėtų jiems išlikti priekyje pasaulinėje arenoje. „Alfa Laval“ yra pirmaujanti specializuotų produktų ir inžinerinių sprendimų tiekėja visame pasaulyje, paremta pagrindinėmis šilumos perdavimo, atskyrimo ir skysčių valdymo technologijomis.

Bendrovės įranga, sistemos ir paslaugos yra skirtos padėti klientams optimizuoti jų procesų našumą. Sprendimai padeda jiems šildyti, vėsinti, atskirti ir gabenti produktus maisto ir gėrimų, chemikalų ir naftos chemijos produktų, farmacijos, krakmolo, cukraus ir etanolio gamybos pramonėje.

„Alfa Laval“ produktai taip pat naudojami elektrinėse, laivuose, naftos ir dujų žvalgyboje, mašinų gamybos pramonėje, kasybos pramonėje ir nuotekų valymui, taip pat komforto klimatui ir šaldymui.

„Alfa Laval“ pasaulinė organizacija glaudžiai bendradarbiauja su klientais beveik 100 šalių, kad padėtų jiems išlikti priekyje pasaulinėje arenoje. „Alfa Laval“ yra įtraukta į „Nasdaq OMX“ sąrašą, o 2018 m. Jos metiniai pardavimai siekė apie 40,7 mlrd. Švedijos kronų (apie 4,0 mlrd. Eurų). Bendrovėje dirba apie 17 200 darbuotojų.

Susijęs turinys: