2018-06-19 Product News

„Alfa Laval“ perkelia išcentrinį atskyrimą į naujus lygius su „UniDisc ™“

Birželio 11–15 d. Frankfurte prie Maino vyksiančioje „ACHEMA 2018“ parodoje „Alfa Laval“ pristatys naujausią diskų kaupiklių separatorių naujovę: „UniDisc ™“. Ši revoliucinga nauja diskų technologija padidina atskyrimo pajėgumą net 30%, tuo pačiu užtikrindama dar nematytą higienos lygį.

„Kaip plėtra, kuri iš tikrųjų susijusi su separatoriaus šerdimi,„ UniDisc ™ “yra tikrai didelis žingsnis“, - sako Mikaela Boström „Alfa Laval“ maisto ir vandens portfelio vadovė. „Visų pramonės šakų įmonės nuolat siekia pagerinti pajėgumus ir švarumą, todėl tai bus revoliucinga daugeliui programų.

„UniDisc ™“ paslaptis yra patentuotas, naujas „Alfa Laval“ gamybos metodas. Skirtingai nuo tradicinių separatorių diskų su sandarikliais, kurie buvo suvirinti prie plokščių, „UniDisc ™“ technologijos diskuose yra mikrokamšos, susidarančios presavimo proceso metu. Tai užtikrina tolygų ir minimalų tarpų tarp diskų, esančių diskų rinkinyje.

Naujas pajėgumų lygis


Sumažinus tarpų tarp kiekvieno disko kiekį, galima įdėti daugiau diskų į tą patį tūrį. Savo ruožtu padidėjęs diskų skaičius reiškia padidintą atskyrimo plotą su padidėjusiu srautu.

„Tai leidžia padidinti separatoriaus efektyvumą, nedidinant mašinos dydžio“, - aiškina Mikaela Boström. „Kai kuriose srityse atskyrimo efektyvumas bus iki 30% didesnis, nei įmanoma naudojant tradicinius, suvirintus kamštinius diskus.“

Naujas higienos lygis


Mikro sandarikliai yra integruoti į paties disko dizainą. Daugybė mažų kamščių sustiprina disko konstrukciją ir kartu užtikrina didesnes higienos savybes, nei įmanoma ankstesnių kartų disko kaupimo technologijose.

„Naudojant„ UniDisc ™ “valymas yra paprastesnis ir lengvesnis nei anksčiau. Operatoriams teks praleisti mažiau laiko ir sunaudoti mažiau valymo priemonių įrenginiui išvalyti “, - sako Mikaela Boström.„ Laikas yra pinigai, o daugumai klientų tai žymiai sutaupys išlaidų “.

„Separator Novator“


„„ Alfa Laval “išrado originalų diskų kaupiklį daugiau nei prieš 130 metų ir nuo to laiko mes stengiamės jį išradinėti dar ir dar kartą“, - priduria Mikaela Boström. „UniDisc ™ yra naujausias mūsų atsidavimo nuolatinėms naujovėms pavyzdys, kuris padeda mūsų klientams pasiekti naują sėkmės lygį savo versle.“

Norėdami sužinoti daugiau apie „UniDisc“ ir pamatyti vaizdo įrašą, iliustruojantį techninius principus, apsilankykite www.alfalaval.com/unidisc. Norėdami gauti daugiau informacijos apie „Alfa Laval“ vykdomą atskyrimo technologijos pažangą, apsilankykite „The Separator Innovator“ žinių centre adresu https://www.alfalaval.com/separatorinnovator.

Žymės

Visos
unidisc 640x360

Kontaktinis asmuo

Anette Nord Holfve

Manager Communications Manager, BU HSS

Sweden

+46 46 289 18 15
anette.holfve@alfalaval.com

Susijęs turinys: