2018-02-23 Product News

Pristatome naujai išplėstą "Alfa Laval" "UltraPure" farmacinių siurblių asortimentą

"Alfa Laval" plečia savo sėkmingą "UltraPure" farmacinių siurblių asortimentą, dar labiau išplėtus jų pasirinkimą. Nesvarbu, ar farmacijos ar biotechnologijos procesas reikalauja išcentrinio ar PD (teigiamo poslinkio) siurblio, visas "Alfa Laval UltraPure" siurblių asortimentas apima beveik bet kokį farmacijos ar biotechnologijų poreikį.

"Tai saugūs ir patikimi siurbliai, su tokiomis funkcijomis, kaip higieninis dizainas, pakartojamumas ir sumažintas užteršimo pavojus", - teigia "Alfa Laval UltraPure" portfelio vadovas John Walkeris. "Kartu su didesniu našumu, padidėjusiu veikimo laiku ir mažu energijos suvartojimu, siurbliai sumažina vartotojų išlaidas. Kadangi patikimumo aspektai ir toliau valdo rinką, farmacija ir biotechnologijų pramonės įvertins energijos vartojimo efektyvumą ir sumažėjusi CO2 kiekį. "

Išplėstas "Alfa Laval UltraPure" asortimentas apima naujai išleistą "Alfa Laval LKH Prime UltraPure", geresnį "Alfa Laval LKH UltraPure" pasirinkimą, naują "Alfa laval SX UltraPure" ir modernų "Alfa Laval Solid-C UltraPure".

Alfa Laval LKH Prime UltraPure

"Alfa Laval" LKH Prime "UltraPure" įvedą naują standartą savaiminio gruntavimo farmaciniuose siurbliuose. "Alfa Laval" "LKH Prime UltraPure" taip pat gali siurbti gaminį, dar labiau sumažinant kapitalo investicijas.

Alfa Laval LKH UltraPure

"Alfa Laval" "LKH UltraPure" užtikrina maksimalų greitį ir didelį efektyvumą farmacinėms reikmėms. Tikslus inžinierinis siurblys ir variklis užtikrina optimalų efektyvumą, švelniai apdorojant gaminį.

Alfa Laval SX UltraPure

Naujasis "Alfa Laval SX UltraPure" siūlo mažą pulsavimą ir švelnų siurblių darbą, kuris yra specialiai skirtas transportuoti jautrius skysčius efektyviai neprarandant našumo. Jis yra sukurtas aukštos higienos aplikacijoms biotechnologijų ir farmacijos pramonės šakoms.

Alfa Laval Solid C UltraPure

"Alfa Laval SolidC UltraPure" siurbliai užtikrina puikų pusiausvyrą tarp kainos ir našumo. Šis standartizuotas išcentrinis siurblys idealiai tinka naudoti tokiose pareigose kaip "valymas vietoje" (CIP) ir pakartotinis produktų siurbimas. 

Atraskite "Alfa Laval UltraPure"

"Alfa Laval" "UltraPure" asortimentas sukurtas atsižvelgiant į farmacijos ir biotechnologijų pramonės poreikius siurbliai siūlo naujoviškas funkcijas, kurios gali padėti optimizuoti gamybą. 

Visi "Alfa Laval UltraPure" siurbliai atsižvelgia į:

Saugumą

• "Alfa Laval UltraPure" siurbliai skiria didelį dėmesį higieniškam dizainui ir pakartojamumui, siekiant sumažinti užteršimo riziką. "Alfa Laval" atsisiunčiama "Q-doc" dokumentacija, pagrįsta BVP (geros dokumentacijos praktika), suteikia išsamią informaciją apie produktą ir supaprastina kvalifikaciją, patvirtinimą ir pakeitimų kontrolę, siekiant užtikrinti vartotojų saugumą.

Patikimumą

• Visi "Alfa Laval UltraPure" siurbliai naudoja patikimus dizainus, kurie yra išbandyti ir akredituoti farmacijos pramonėje. Kiekvienas "UltraPure" siurblys turi pilną gamybos grandinės dokumentaciją, nuo žaliavos iki pristatyto įrenginio, kad užtikrintų jūsų produkto pakartojamumą ir užtikrintų 100% partijos kokybę. 

Efektyvumą

• "Alfa Laval UltraPure" siurbliai yra ekonomiški siurbliai, kurie užtikrina energijos vartojimo efektyvumą, sumažina C02 pėdsaką, padidina našumą ir padidina veikimo trukmę.

Pasaulinė aprėptis ir lokali atstovybe

• "Alfa Laval UltraPure" siurbliai gali patenkinti visus jūsų proceso iššūkius. Nesvarbu, kur esate, mes turime konsultacijų ir paslaugų ekspertus. Visi "UltraPure" siurbliai sukonstruoti iš standartizuotu daliu, kad būtų lengva atskirti, ir pristatyti, ir greitai aptarnauti.

Kiekvienas "Alfa Laval UltraPure" siurblys tiekiamas su "Alfa Laval Q-doc", išsamiu dokumentų rinkiniu, kuriame pateikiama išsami informacija apie gamybos grandinę, nuo žaliavos iki pristatomos įrangos, siekiant padėti patvirtinti, kvalifikuoti ir keisti kontrolę.

 

Pharma-Pumps-Ultrapure-640x360

Kontaktinis asmuo

John Walker

Portfolio Manager, Pumps

+44 7879 808857
john.walker@alfalaval.com

Kontaktinis asmuo

Marianne Højby

Marketing Communications Manager, Business Unit Hygienic Fluid Handling

+45 28 95 44 71
marianne.hojby@alfalaval.com

Need to find documentation for your Alfa Laval UltraPure pump?

All Alfa Laval UltraPure pumps are supplied with Alfa Laval Q-doc, our documentation package providing full traceability of all product contact parts such as steel, gaskets, etc.  Alfa Laval Q-doc secures a perfect match every time and prevents potential oversights that could necessitate revalidation.  Qdoc validaton

Susijęs turinys: